Povezane vesti
Vinka ne sme iz Sigurne kuće da joj bivši ne bi presudio. Poručio joj iz zatvora: Čim izađem, ubiću te
Telegraf 12.11.2021
"Nasilnik služi kaznu u svojoj kući, a ja mojoj ne smem da se vratim. Ne smem da vidim ni rođeno dete", očajna je ova žena. Svako jutro se probudim s mišlju "koliko mi je vremena ostalo". I svako veče legnem pitajući se to isto. Ja živim s tom… »
Brutalno mučena Vinka se plaši da izađe iz Sigurne kuće Bivši govori da će je ubiti! Prve batine dobila posle 3 meseca…
Kurir 12.11.2021
"Svako jutro se probudim s mišlju "koliko mi je vremena ostalo". I svako veče legnem pitajući se to isto. Ja živim s tom mišlju i pitam se gde ću kad izađem iz Sigurne kuće, jer onog trenutka kad odem odavde, ja zaista ne znam koliko mi je još… »
Vinku krvnički pretukao bivši dečko: Služi kaznu u svojoj kući, a ona svojoj ne sme da priđe - zapretio da će je ubiti!
Mondo 12.11.2021
Vinka je smeštena u Sigurnoj kući i ne izlazi ni sina da vidi. Vinka je smeštena u Sigurnoj kući i ne izlazi ni sina da vidi. Vinka Marković je žrtva brutalnog nasilja i zbog toga je sada u Sigurnoj kući. Bivši dečko je pretukao i zapretio joj da… »
Vesti dana »
Odblokiran kružni tok kod opštine Novi Beograd, sa Vidikovca ide kolona ka Sajmu: Nišlije peške idu do Merošine (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 28 povezanih
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 4 satijoš 5 povezanih
Vučević: Bolje da izaberemo novu Vladu nego da gubimo vreme na kampanje
Danas pre 32 minutajoš 14 povezanih