Повезане вести

Винка не сме из Сигурне куће да јој бивши не би пресудио. Поручио јој из затвора: Чим изађем, убићу те

Винка не сме из Сигурне куће да јој бивши не би пресудио. Поручио јој из затвора: Чим изађем, убићу те

Телеграф 12.11.2021
"Насилник служи казну у својој кући, а ја мојој не смем да се вратим. Не смем да видим ни рођено дете", очајна је ова жена. Свако јутро се пробудим с мишљу "колико ми је времена остало". И свако вече легнем питајући се то исто… »
Винку крвнички претукао бивши дечко: Служи казну у својој кући, а она својој не сме да приђе - запретио да ће је убити!

Винку крвнички претукао бивши дечко: Служи казну у својој кући, а она својој не сме да приђе - запретио да ће је убити!

Мондо 12.11.2021
Винка је смештена у Сигурној кући и не излази ни сина да види. Винка је смештена у Сигурној кући и не излази ни сина да види. Винка Марковић је жртва бруталног насиља и због тога је сада у Сигурној кући. Бивши дечко је претукао… »
Брутално мучена Винка се плаши да изађе из Сигурне куће Бивши говори да ће је убити! Прве батине добила после 3 месеца…

Брутално мучена Винка се плаши да изађе из Сигурне куће Бивши говори да ће је убити! Прве батине добила после 3 месеца…

Курир 12.11.2021
"Свако јутро се пробудим с мишљу "колико ми је времена остало". И свако вече легнем питајући се то исто. Ја живим с том мишљу и питам се где ћу кад изађем из Сигурне куће, јер оног тренутка кад одем одавде, ја заиста не знам… »

Вести дана »