Povezane vesti
Đoković: Trka za istorijom me iscrpela
Vesti online 12.11.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uveren da će u Torinu nastaviti sa dobrim igrama koje je prikazao u Parizu. Uoči starta turnira, Novak je rekao kako veruje da će na završetku sezone biti na visokom nivou. – Da, mislim da sam svežiji jer… »
Oglasio se Đoković iz torina: Trka za istoriju me iscrpila
Večernje novosti 12.11.2021
Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON Najbolji teniser sveta je pričao i osvajanju Bersija, ali i o nekim prethodnim neuspesima. - Da, mislim da sam svežiji jer nisam igrao tako mnogo turnira kao ranijih godina, ali sam imao nekoliko iscrpljujućih takmičenja… »
Đoković otkrio da ga je trka za istorijom iscrpela: Evo zašto je ovo pravi trenutak za trofej u Torinu!
Hot sport 12.11.2021
Veruje da će nastaviti u dobrom ritmu. Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Torinu, gde će nastupiti na Završnom mastersu. Pred početak turnira, Srbin je istakao da je ovog puta svežiji, jer tokom godine nije igrao mnogo… »
Đoković: Umorio me je pritisak u pokušaju da dođem do istorije
Nova 12.11.2021
Novak Đoković se sprema za poslednji turnir u sezoni gde će na završnom mastersu u Torinu koji se igra od 14. do 22. novembra pokušati da dođe do novog trofeja. Srpski as očekuje da bude na visokom nivou za poslednji turnir ove godine. „Mislim da… »
Novak: Umorila me je trka za istorijom, ali sad sam svež
N1 Info 12.11.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se oseća sveže i spremno da se bori za titulu na Završnom mastersu u Torinu. Srbin je prošle sedmice osvojio trofej na mastersu u Parizu. Bio je to njegov prvi turnir posle 50 dana pauze, koju je… »
Vesti dana »
Rhmz najavio kišu, a ovi delovi Srbije nek se spreme i za olujne udare vetra: Evo kakvo nas vreme čeka naredni dana
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael oslobađa 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 14 minutajoš 7 povezanih
Priština plasira laži uoči izbora: Petković jasno poručio - Raseljeni Srbi sa KiM moći će da dođu na glasanje
Kurir pre 2 minutajoš 7 povezanih