Повезане вести
Ђоковић: Трка за историјом ме исцрпела
Вести онлине 12.11.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је уверен да ће у Торину наставити са добрим играма које је приказао у Паризу. Уочи старта турнира, Новак је рекао како верује да ће на завршетку сезоне бити на високом нивоу. – Да, мислим да… »
Огласио се Ђоковић из торина: Трка за историју ме исцрпила
Вечерње новости 12.11.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИАН ЛАНГСДОН Најбољи тенисер света је причао и освајању Берсија, али и о неким претходним неуспесима. - Да, мислим да сам свежији јер нисам играо тако много турнира као ранијих година, али сам имао неколико… »
Ђоковић открио да га је трка за историјом исцрпела: Ево зашто је ово прави тренутак за трофеј у Торину!
Хот спорт 12.11.2021
Верује да ће наставити у добром ритму. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић тренутно се налази у Торину, где ће наступити на Завршном мастерсу. Пред почетак турнира, Србин је истакао да је овог пута свежији, јер током године… »
Ђоковић: Уморио ме је притисак у покушају да дођем до историје
Нова 12.11.2021
Новак Ђоковић се спрема за последњи турнир у сезони где ће на завршном мастерсу у Торину који се игра од 14. до 22. новембра покушати да дође до новог трофеја. Српски ас очекује да буде на високом нивоу за последњи турнир ове… »
Новак: Уморила ме је трка за историјом, али сад сам свеж
Н1 Инфо 12.11.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да се осећа свеже и спремно да се бори за титулу на Завршном мастерсу у Торину. Србин је прошле седмице освојио трофеј на мастерсу у Паризу. Био је то његов први турнир после 50… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Данас пре 26 минутајош 27 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 19 минутајош 33 повезане

"Горе су вам мајка и ћерка!" Вапај комшије док је ватра гутала стан у Раковици, страдале две особе
Ало пре 9 минутајош 37 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 9 минутајош 33 повезане