Povezane vesti

Gradonačelnik Bakić: Raduje me realizacija projekata namenjenih našim najmlađima

Gradonačelnik Bakić: Raduje me realizacija projekata namenjenih našim najmlađima

Mondo 12.11.2021
Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je danas obnovljeni sportski teren u dvorištu objekta Osnovne škole „Sečenji Ištvan“ u Šabačkoj ulici, u Mesnoj zajednici „Peščara“. Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je danas… »

Kurir 12.11.2021
Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je danas obnovljeni sportski teren u dvorištu objekta Osnovne škole „Sečenji Ištvan“ u Šabačkoj ulici, u Mesnoj zajednici „Peščara“, i tom prilikom istakao kako je za rekonstrukciju ovog… »
Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"

Obnovljen sportski teren u OŠ „Sečenji Ištvan“ u MZ "Peščara"

Subotica.com 12.11.2021
U OŠ „Sečenji Ištvan“, objektu u Šabačkoj ulici u MZ „Peščara“ obnovljen je teren za košarku i mali fudbal. U rekonstrukciju terena iz gradskog budžeta je izdvojeno 2.2 miliona dinara. - Grad je nastavio sa ulaganjem u razvoj škola, kako… »

Vesti dana »