Povezane vesti
Stefanu za četiri dana ističe rok za terapiju, moli za pomoć: Leukemija mu se vratila, jedina nada matične ćelije!
Mondo 12.11.2021
Organizacija Budi human poziva da se ujedinimo i damo Stefanu šansu za život. Organizacija Budi human poziva da se ujedinimo i damo Stefanu šansu za život. Dvadesettrogodišnji Stefan Subotić iz Belegiša, kome se leukemija ponovo vratila, moli sve… »
"Molim vas ne ostavljajte me, ja ću se boriti kako znam": Stefanu je potrebna pomoć, za četiri dana treba da se skupi 70.000…
Blic 12.11.2021
Stefan Subotić (23) iz Belegiša, kome se leukemija ponovo vratila, moli sve ljude dobre volje da mu pomognu u sakupljanju novca neophodnog za lek. - Sada opet nisam dobro. Ponatinib više ne reaguje na moju bolest. Loš imunitet, povećan crp… »
Vesti dana »
(VIDEO) Rektor Madić izašao iz zaključane kancelarije pred studente: Znate kad ću dati ostavku – nikad
N1 Info pre 36 minutajoš 12 povezanih
"Hvala svim porodicama nastradalih": Ekskluzivno za "Blic" glavni javni tužilac u postupku protiv masovnog ubice Uroša Blažića: "Bilo je izuzetno važno..."
Blic pre 36 minutajoš 94 povezane
Ispitana 34 svedoka u istrazi oko pada nadstrešnice, u planu još 16
Forbes pre 42 minutajoš 52 povezane
BLOG: Novosadski studenti upali u Rektorat, studenti BU demantovali da su im zahtevi ispunjeni, protest ispred RTS
N1 Info pre 0 minutajoš 48 povezanih
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih