Povezane vesti
Vlahović pred Portugal: „Idemo po pobedu i plasman na Mundijal“!
Hot sport 12.11.2021
Napadač Srbije Dušan Vlahović govorio je pred odlazak naše reprezentacije u Portugal na odlučujući meč za plasman na Mundijal. Mladi golgeter je pogodak postigao u četvrtak uveče na prijateljskoj utakmici protiv Katara (4:0). „Svaki gol… »
"To je Radonjićeva ideja, prihvatio sam i uradio to!" Dušan Vlahović je imao nikad zanimljiviju proslavu gola protiv Katara…
Sportal blic 12.11.2021
Za golove - ne brinemo! Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju u Lisabonu igra odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to protiv najtežeg mogućeg rivala Portugala. "Orlovi" će na megdan Ronaldu i ekipi, a jedan od naših glavnih… »
Vlahovićev odgovor na reči legende: "kada takav igrač to kaže..." u Portugalu mu predviđaju vrh, Dušan ide da im da gol!
Mondo 12.11.2021
U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi Dušan Vlahović mogao da postane najbolji centarfor u Evropi. Srpski golgeter ovako odgovara na tu pohvalu. U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi… »
Hit! Slavni tiktoker pisao vlahoviću posle gola: To je mogao da smisli samo jedan čovek - radonja!
Mondo 12.11.2021
"Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. "Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. Reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Katar na "Marakani" i uhvatila odličan zalet pred meč odluke… »
Vesti dana »
Tri meseca od pada nadstrešnice – svi studenti kod Mosta slobode u Novom Sadu
RTS pre 23 minutajoš 49 povezanih
UŽIVO Odblokirana dva mosta u Novom Sadu, studenti i građani krenuli ka Mostu slobode (FOTO/VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 75 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 58 minutajoš 44 povezane
Izrael krenuo sa oslobađanjem Palestinaca iz svojih zatvora u okviru nove runde razmene
Danas pre 5 satijoš 21 povezana
Blamaža Srbije, dozvolila epski preokret: Hamad pao od 149. na svetu, provokacije ga potpuno slomile
Nova pre 58 minutajoš 16 povezanih