Povezane vesti
Vlahović pred Portugal: „Idemo po pobedu i plasman na Mundijal“!
Hot sport 12.11.2021
Napadač Srbije Dušan Vlahović govorio je pred odlazak naše reprezentacije u Portugal na odlučujući meč za plasman na Mundijal. Mladi golgeter je pogodak postigao u četvrtak uveče na prijateljskoj utakmici protiv Katara (4:0). „Svaki gol… »
"To je Radonjićeva ideja, prihvatio sam i uradio to!" Dušan Vlahović je imao nikad zanimljiviju proslavu gola protiv Katara…
Sportal blic 12.11.2021
Za golove - ne brinemo! Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju u Lisabonu igra odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to protiv najtežeg mogućeg rivala Portugala. "Orlovi" će na megdan Ronaldu i ekipi, a jedan od naših glavnih… »
Vlahovićev odgovor na reči legende: "kada takav igrač to kaže..." u Portugalu mu predviđaju vrh, Dušan ide da im da gol!
Mondo 12.11.2021
U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi Dušan Vlahović mogao da postane najbolji centarfor u Evropi. Srpski golgeter ovako odgovara na tu pohvalu. U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi… »
Hit! Slavni tiktoker pisao vlahoviću posle gola: To je mogao da smisli samo jedan čovek - radonja!
Mondo 12.11.2021
"Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. "Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. Reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Katar na "Marakani" i uhvatila odličan zalet pred meč odluke… »
Vesti dana »

Okupljanje ispred SUP Novi Beograd zbog hapšenja aktivista ispred Skupštine grada (foto)
Blic pre 20 minutajoš 18 povezanih

Privatno obezbeđenje tuklo građane ispred Skupštine Beograda, policija privela četvoro
Vreme pre 32 minutajoš 89 povezanih

AFP: Srpski parlament usvojio Zakon o visokom obrazovanju, odgovor na jedan od zahteva studenata
Beta pre 1 satjoš 31 povezana

Brnabić: Izveštaj je zamajavanje naroda i zemlje koja je već pretrpela štetu
Telegraf pre 3 satajoš 28 povezanih