Povezane vesti

Vlahović pred Portugal: „Idemo po pobedu i plasman na Mundijal“!

Vlahović pred Portugal: „Idemo po pobedu i plasman na Mundijal“!

Hot sport 12.11.2021
Napadač Srbije Dušan Vlahović govorio je pred odlazak naše reprezentacije u Portugal na odlučujući meč za plasman na Mundijal. Mladi golgeter je pogodak postigao u četvrtak uveče na prijateljskoj utakmici protiv Katara (4:0). „Svaki gol… »
"To je Radonjićeva ideja, prihvatio sam i uradio to!" Dušan Vlahović je imao nikad zanimljiviju proslavu gola protiv Katara…

"To je Radonjićeva ideja, prihvatio sam i uradio to!" Dušan Vlahović je imao nikad zanimljiviju proslavu gola protiv Katara…

Sportal blic 12.11.2021
Za golove - ne brinemo! Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju u Lisabonu igra odlučujući meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to protiv najtežeg mogućeg rivala Portugala. "Orlovi" će na megdan Ronaldu i ekipi, a jedan od naših glavnih… »
Vlahovićev odgovor na reči legende: "kada takav igrač to kaže..." u Portugalu mu predviđaju vrh, Dušan ide da im da gol!

Vlahovićev odgovor na reči legende: "kada takav igrač to kaže..." u Portugalu mu predviđaju vrh, Dušan ide da im da gol!

Mondo 12.11.2021
U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi Dušan Vlahović mogao da postane najbolji centarfor u Evropi. Srpski golgeter ovako odgovara na tu pohvalu. U intervjuu za MONDO, čuveni Portugalac Nuno Gomeš predvideo je da bi… »
Hit! Slavni tiktoker pisao vlahoviću posle gola: To je mogao da smisli samo jedan čovek - radonja!

Hit! Slavni tiktoker pisao vlahoviću posle gola: To je mogao da smisli samo jedan čovek - radonja!

Mondo 12.11.2021
"Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. "Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo", otkrio je srpski golgeter. Reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Katar na "Marakani" i uhvatila odličan zalet pred meč odluke… »

Vesti dana »