Повезане вести

Влаховић пред Португал: „Идемо по победу и пласман на Мундијал“!

Влаховић пред Португал: „Идемо по победу и пласман на Мундијал“!

Хот спорт 12.11.2021
Нападач Србије Душан Влаховић говорио је пред одлазак наше репрезентације у Португал на одлучујући меч за пласман на Мундијал. Млади голгетер је погодак постигао у четвртак увече на пријатељској утакмици против Катара (4:0)… »
Влаховићев одговор на речи легенде: "када такав играч то каже..." у Португалу му предвиђају врх, Душан иде да им да гол!

Влаховићев одговор на речи легенде: "када такав играч то каже..." у Португалу му предвиђају врх, Душан иде да им да гол!

Мондо 12.11.2021
У интервјуу за МОНДО, чувени Португалац Нуно Гомеш предвидео је да би Душан Влаховић могао да постане најбољи центарфор у Европи. Српски голгетер овако одговара на ту похвалу. У интервјуу за МОНДО, чувени Португалац Нуно Гомеш… »
"То је Радоњићева идеја, прихватио сам и урадио то!" Душан Влаховић је имао никад занимљивију прославу гола против Катара, а…

"То је Радоњићева идеја, прихватио сам и урадио то!" Душан Влаховић је имао никад занимљивију прославу гола против Катара, а…

Спортал блиц 12.11.2021
За голове - не бринемо! Фудбалска репрезентација Србије у недељу у Лисабону игра одлучујући меч квалификација за Светско првенство и то против најтежег могућег ривала Португала. "Орлови" ће на мегдан Роналду и екипи, а један од… »
Хит! Славни тиктокер писао влаховићу после гола: То је могао да смисли само један човек - радоња!

Хит! Славни тиктокер писао влаховићу после гола: То је могао да смисли само један човек - радоња!

Мондо 12.11.2021
"Рекао ми је на терену - хајде да то урадимо", открио је српски голгетер. "Рекао ми је на терену - хајде да то урадимо", открио је српски голгетер. Репрезентација Србије убедљиво је победила Катар на "Маракани" и ухватила… »

Вести дана »