Повезане вести

Лагала да је трудна да би се осветила за маријану?! Осмакчић посумњао у Викторију, па настао опти хаос (видео)

Лагала да је трудна да би се осветила за маријану?! Осмакчић посумњао у Викторију, па настао опти хаос (видео)

Курир 12.11.2021
Након хаоса Таре Симов и Марка Осмакчића, задругари су се вратили на његову тему са Викторијом Митровић и то што му је опростила и помирила се са њим. - Вики, Тара, Сандра, рекла сам им да се не мешају, јер ће да испадну… »
То дете нећу родити сигурно! Викторија згрозила цимере због помирења са Осмакчићем, завршила на стубу срама! (видео)

То дете нећу родити сигурно! Викторија згрозила цимере због помирења са Осмакчићем, завршила на стубу срама! (видео)

Курир 12.11.2021
Наредни клип приказао је разговор Викторије Митровић и задругара на тему њене трудноће, када је сазнала да Марко Осмакчић није пазио током њиховог односа: - Мене је срамота - коментарисала је Вики током гледања клипа. - Ја и… »
Бака задругарке ван себе због трудноће унуке: "Није Викторија крива, већ Марко!", за њега нема лепе речи

Бака задругарке ван себе због трудноће унуке: "Није Викторија крива, већ Марко!", за њега нема лепе речи

Блиц 11.11.2021
Викторија Вики Митровић изразила је сумњу да је остала трудна са Марком Осмакчићем, након што су имали незаштићене односе. Них двоје су потом ушли су у сукоб, а Вики су погодиле страшне речи које јој је Марко изговорио, а због… »

Вести дана »