Повезане вести

Изненађење за ''Орлове'' на поласку у Лисабон и додатни мотив за победу!

Изненађење за ''Орлове'' на поласку у Лисабон и додатни мотив за победу!

Спортске.нет 12.11.2021
Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је за Лисабон, где је у недељу од 20 часова и 45 минута очекује одлучујућа утакмица за пласман на Светско првенство против домаће селекције Португалије. Само победа ће ''Орлове''… »
Икодиновић о Вучићевој премији за „Орлове“: Како ће спортиста против диктатора?

Икодиновић о Вучићевој премији за „Орлове“: Како ће спортиста против диктатора?

Нова 12.11.2021
Прослављени ватерполиста Данило Икодиновић осврнуо се на то што је Александар Вучић, председник Србије обећао фудбалерима премије од милион евра ако победе Португал. У петак поподне су „Орлови“ већ били у авиону за Лисабон и са… »
Вучић фудбалерима: Не брините, ако изгубимо у Португалу, мене ће да нападају

Вучић фудбалерима: Не брините, ако изгубимо у Португалу, мене ће да нападају

Н1 Инфо 12.11.2021
Да их победите у Португалу, поручио је председник Србије Александар Вучић фудбалским репрезентативцима Србије, којима се обратио у авиону. „Као што видите, ја немам страх од тога да буде другачији резултат, ионако ће сви мене да… »
Вучић обећао „Орловима“ 1.000.000€ за Португал: Мене ће напасти ако не победите

Вучић обећао „Орловима“ 1.000.000€ за Португал: Мене ће напасти ако не победите

Нова 12.11.2021
Фудбалери Србије добиће милион евра премије ако прођу Португал и пласирају се на Мундијал у Катару, рекао је председник Александар Вучић. „Орлови“ су у петак у поподневним сатима полетели ка Португалу, јер у недељу у Лисабону… »
Вучић пожелео фудбалерима победу у Португалу

Вучић пожелео фудбалерима победу у Португалу

РТВ 12.11.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је фудбалске репрезентативце Србије у авиону којим су кренули на одлучујући меч за пласман на Светско првенство у Катару, пожелевши им да победе у Португалу. Он им је… »

Вести дана »