Повезане вести

Путин: Ми немамо никакве везе с избегличком кризом, али Запад има

Путин: Ми немамо никакве везе с избегличком кризом, али Запад има

Политика 13.11.2021
Вежбе НАТО у Црном мору озбиљан изазов за Русију. МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин изјавио је јутрос да Русија нема никакве везе с избегличком кризом на граници Белорусије и ЕУ. „Желим да сви знају да ми немамо никакве… »
Путин: Вежбе НАТО у Црном мору озбиљан изазов за Русију

Путин: Вежбе НАТО у Црном мору озбиљан изазов за Русију

Слободна Европа 13.11.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је у суботу, 13. новембра, да су вежбе НАТО савеза у Црном мору опасан изазов јер блок користи стратешке ваздухопловне снаге. "САД и њени савезници НАТО-а изводе непланиране вежбе у Црном… »
Путин: НАТО вежбе у Медитерану опасан изазов

Путин: НАТО вежбе у Медитерану опасан изазов

Н1 Инфо 13.11.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је да су вежбе НАТО савеза у близини граница Русије опасан изазов јер блок користи стратешке ваздухопловне снаге. „Наше Министарство одбране је предложило да одржи непланиране вежбе у истом… »
Путин: "Вежбе НАТО у Црном мору озбиљан изазов за Русију"

Путин: "Вежбе НАТО у Црном мору озбиљан изазов за Русију"

Блиц 13.11.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да су вежбе НАТО у Црном Мору озбиљан изазов за Русију. - Они користе стратешку авијацију са бојевим оружјем, то је озбиљан изазов за Русију - истакао је Путин, преноси РИА Новости… »
Путин се хитно огласио: "НАТО авиони носе бојеву муницију, Русија пред озбиљним изазовима"

Путин се хитно огласио: "НАТО авиони носе бојеву муницију, Русија пред озбиљним изазовима"

Правда 13.11.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да су вежбе НАТО у Црном Мору озбиљан изазов за Русију. - Они користе стратешку авијацију са бојевим оружјем, то је озбиљан изазов за Русију - истакао је Путин, преноси РИА Новости… »

Вести дана »