Повезане вести
Немачка мобилише 12.000 војника како би помогли здравственим службама
Н1 Инфо 13.11.2021
Немачка војска се спрема да мобилише 12.000 војника до Божића да помогну здравственим службама које су "преплављене" због пораста броја оболелих од ковида, а обезбедиће и бустер вакцине и тестове у старачким домовима и… »
Немачка у борби са короном ангажује и војску: 12.000 војника ће бити мобилисано! Меркелова упозорава да стижу Тешке недеље!…
Курир 13.11.2021
Немачка војска се спрема да мобилише 12.000 војника до Божића да помогну здравственим службама које су "преплављене" због пораста броја оболелих од ковида, а обезбедиће и бустер вакцине и тестове у старачким домовима и… »
Меркел позвала невакцинисане особе да преиспитају одлуку
Слободна Европа 13.11.2021
Њемачка канцеларка Ангела Меркел позвала је у суботу, 13. новембра, у видео поруци невакцинисане особе да преиспитају своју одлуку, у вријеме када је седмодневна стопа ширења вируса корона достигла највиши ниво од почетка… »
Одлазећа немачка канцеларка позвала на борбу против коронавируса
Н1 Инфо 13.11.2021
Одлазећа немачка канцеларка Ангела Меркел позвала је на вакцинацију и изјавила да је неопходан напор на националном нивоу да би се зауставио нови талас епидемије коронавируса који је захватио земљу. „Веома сам забринута због… »
Меркел позвала на национални напор против корона вируса
Данас 13.11.2021
Одлазећа немачка канцеларка Ангела Меркел позвала је данас на вакцинацију и изјавила да је неопходан напор на националном нивоу да би се зауставио нови талас епидемије корона вируса који је захватио земљу. „Веома сам забринута… »
Меркел: Забринута сам, пред нама су тешке недеље
Нова 13.11.2021
Одлазећа немачка канцеларка Ангела Меркел позвала је данас на вакцинацију и изјавила да је неопходан напор на националном нивоу да би се зауставио нови талас епидемије коронавируса који је захватио земљу. „Веома сам забринута… »
Невакцинисани - размислите поново: Ангела Меркел упутила апел становништву Немачке
Вечерње новости 13.11.2021
Фото: Оливиер Хослет, Поол виа АП - Предстоје нам тешке недеље и можете видети да сам веома забринута. Молим оне који су невакцинисани да поново размисле - поручила је Меркел путем видео поруке, пренео је Ројтерс. Седмодневна… »
У Немачкој за последња 24 сата преко 45.000 нових случајева коронавируса
Н1 Инфо 13.11.2021
Немачка је регистровала 45.081 нови случај заразе вирусом корона, саопштио је Институт за инфективне болести "Роберт кох". У извештају се наводи да је потврђено 228 нових смртних случајева од вируса корона. Укупни број умрлих од… »
Вести дана »
Кишовито и ветровито, ево где се очекују олујни удари ветра: Температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
НБС објавила нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 47 минутајош 2 повезане
Скупштински одбор за културу и информисање разматра предлог кандидата за члана Савета РЕМ-а из редова националних мањина
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана