Повезане вести

Сви ће ово гледати: Новак Ђоковић креће у поход на историју, познати и термин и ривал

Сви ће ово гледати: Новак Ђоковић креће у поход на историју, познати и термин и ривал

Вечерње новости 13.11.2021
ФОТО: ЕПА Најбољи тенисер света такмичење у овом италијанском граду почиње у понедељак дуелом са Норвежанином Каспером Рудом, иначе дебитантом на овом турниру. Њихов меч на програму је у 14 сати. Ђоковић и Руд су се до сада… »
"Новак мора да буде први на свету": Питали га о Ђоковићу и новој генерацији, Зверев одбрусио - Више нисмо тако млади!

"Новак мора да буде први на свету": Питали га о Ђоковићу и новој генерацији, Зверев одбрусио - Више нисмо тако млади!

Мондо 13.11.2021
Изјава Немца је добро дочарала ситуацију у светском тенису. Изјава Немца је добро дочарала ситуацију у светском тенису. У недељу почиње АТП Завршни мастерс, који се по први пут одржава у Торину, а главни фаворит за освајање… »
Новаков занимљив гаф, ни сам више не памти шта је све освојио

Новаков занимљив гаф, ни сам више не памти шта је све освојио

Нова 13.11.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић спрема се за почетак Завршног мастерса у Торину, а пред тај турнир је имао занимљив гаф на конференцији за медије. Ђоковић ће играти у групи са Андрејем Рубљовом, Каспером Рудом и… »
На овој фотки видите 21 гренд слем титулу, најбоља тениска фора викенда

На овој фотки видите 21 гренд слем титулу, најбоља тениска фора викенда

Нова 13.11.2021
У Торину нас очекује почетак Завршног мастерса, а на њему дуго није било окупљено тенисера са мање титула са највећих турнира. Новак Ђоковић, Данил Медведев, Стефанос Циципас, Андреј Рубљов, Хуберт Хуркач, Матео Беретини… »
"Желим: Поштовање!" Новак Ђоковић поново морао да одговара на "политичка питања" пред старт турнира у Торину: Нисам био…

"Желим: Поштовање!" Новак Ђоковић поново морао да одговара на "политичка питања" пред старт турнира у Торину: Нисам био…

Спортал блиц 13.11.2021
у понедељак који ће покушати да освоји први пут још од 2015. године. АТП Финале од ове сезоне игра се у Торину, а Ђоковић је у групи са Стефаносом Циципасом, Андрејем Рубљовим и Каспером Рудом. Такмичење почиње данас, а Новак… »
Уморни Зверев пред Завршни мастерс: Нисам овде само да бих играо, желим да победим што више мечева

Уморни Зверев пред Завршни мастерс: Нисам овде само да бих играо, желим да победим што више мечева

Вечерње новости 12.11.2021
ФОТО: Тањуг Тренутно трећи играч света налази се у тешкој групи - ривали су му бранилац титуле Данил Медведев, Матео Беретини и Хуберт Хуркач. - Веома сам уморан. Мислим да су сви играчи на Туру исцрпљени после дуге сезоне. Кад… »

Вести дана »