Povezane vesti
Svi će ovo gledati: Novak Đoković kreće u pohod na istoriju, poznati i termin i rival
Večernje novosti 13.11.2021
FOTO: EPA Najbolji teniser sveta takmičenje u ovom italijanskom gradu počinje u ponedeljak duelom sa Norvežaninom Kasperom Rudom, inače debitantom na ovom turniru. NJihov meč na programu je u 14 sati. Đoković i Rud su se do sada sastali samo jednom… »
"Novak mora da bude prvi na svetu": Pitali ga o Đokoviću i novoj generaciji, Zverev odbrusio - Više nismo tako mladi!
Mondo 13.11.2021
Izjava Nemca je dobro dočarala situaciju u svetskom tenisu. Izjava Nemca je dobro dočarala situaciju u svetskom tenisu. U nedelju počinje ATP Završni masters, koji se po prvi put održava u Torinu, a glavni favorit za osvajanje turnira je i ovoga puta… »
Novakov zanimljiv gaf, ni sam više ne pamti šta je sve osvojio
Nova 13.11.2021
Najbolji teniser planete Novak Đoković sprema se za početak Završnog mastersa u Torinu, a pred taj turnir je imao zanimljiv gaf na konferenciji za medije. Đoković će igrati u grupi sa Andrejem Rubljovom, Kasperom Rudom i Stefanosom Cicipasom i u… »
Na ovoj fotki vidite 21 grend slem titulu, najbolja teniska fora vikenda
Nova 13.11.2021
U Torinu nas očekuje početak Završnog mastersa, a na njemu dugo nije bilo okupljeno tenisera sa manje titula sa najvećih turnira. Novak Đoković, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Hubert Hurkač, Mateo Beretini, Aleksandar Zverev i… »
"Želim: Poštovanje!" Novak Đoković ponovo morao da odgovara na "politička pitanja" pred start turnira u Torinu: Nisam bio…
Sportal blic 13.11.2021
u ponedeljak koji će pokušati da osvoji prvi put još od 2015. godine. ATP Finale od ove sezone igra se u Torinu, a Đoković je u grupi sa Stefanosom Cicipasom, Andrejem Rubljovim i Kasperom Rudom. Takmičenje počinje danas, a Novak svoj prvi meč… »
Umorni Zverev pred Završni masters: Nisam ovde samo da bih igrao, želim da pobedim što više mečeva
Večernje novosti 12.11.2021
FOTO: Tanjug Trenutno treći igrač sveta nalazi se u teškoj grupi - rivali su mu branilac titule Danil Medvedev, Mateo Beretini i Hubert Hurkač. - Veoma sam umoran. Mislim da su svi igrači na Turu iscrpljeni posle duge sezone. Kad igrate toliko… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu, aktivisti najavili farbanje Trga slobode u crveno
Beta pre 57 minutajoš 23 povezane
Košarkaši Šarlota poraženi od Atlante, Micić ubacio 15 poena (video)
Politika pre 3 satajoš 16 povezanih
Vučević u Trebinju: Za razliku od nekih drugih, mi se bavimo izgradnjom, povezivanjem, rešavanjem problema
Kurir pre 21 minutajoš 10 povezanih