Повезане вести
Сви ће ово гледати: Новак Ђоковић креће у поход на историју, познати и термин и ривал
Вечерње новости 13.11.2021
ФОТО: ЕПА Најбољи тенисер света такмичење у овом италијанском граду почиње у понедељак дуелом са Норвежанином Каспером Рудом, иначе дебитантом на овом турниру. Њихов меч на програму је у 14 сати. Ђоковић и Руд су се до сада… »
"Новак мора да буде први на свету": Питали га о Ђоковићу и новој генерацији, Зверев одбрусио - Више нисмо тако млади!
Мондо 13.11.2021
Изјава Немца је добро дочарала ситуацију у светском тенису. Изјава Немца је добро дочарала ситуацију у светском тенису. У недељу почиње АТП Завршни мастерс, који се по први пут одржава у Торину, а главни фаворит за освајање… »
Новаков занимљив гаф, ни сам више не памти шта је све освојио
Нова 13.11.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић спрема се за почетак Завршног мастерса у Торину, а пред тај турнир је имао занимљив гаф на конференцији за медије. Ђоковић ће играти у групи са Андрејем Рубљовом, Каспером Рудом и… »
На овој фотки видите 21 гренд слем титулу, најбоља тениска фора викенда
Нова 13.11.2021
У Торину нас очекује почетак Завршног мастерса, а на њему дуго није било окупљено тенисера са мање титула са највећих турнира. Новак Ђоковић, Данил Медведев, Стефанос Циципас, Андреј Рубљов, Хуберт Хуркач, Матео Беретини… »
"Желим: Поштовање!" Новак Ђоковић поново морао да одговара на "политичка питања" пред старт турнира у Торину: Нисам био…
Спортал блиц 13.11.2021
у понедељак који ће покушати да освоји први пут још од 2015. године. АТП Финале од ове сезоне игра се у Торину, а Ђоковић је у групи са Стефаносом Циципасом, Андрејем Рубљовим и Каспером Рудом. Такмичење почиње данас, а Новак… »
Уморни Зверев пред Завршни мастерс: Нисам овде само да бих играо, желим да победим што више мечева
Вечерње новости 12.11.2021
ФОТО: Тањуг Тренутно трећи играч света налази се у тешкој групи - ривали су му бранилац титуле Данил Медведев, Матео Беретини и Хуберт Хуркач. - Веома сам уморан. Мислим да су сви играчи на Туру исцрпљени после дуге сезоне. Кад… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана