Повезане вести

Виландер овог пута прича хвалоспеве о Новаку: ‘У дворани је најбољи свих времена!’

Виландер овог пута прича хвалоспеве о Новаку: ‘У дворани је најбољи свих времена!’

Хот спорт 13.11.2021
И највећи критичари стају на његову страну! Један од људи који га је увек отворено критиковао – Матс Виландер сада је морао да стане на његову страну и искаже своје одушвељење: ‘Мислио сам да Новак неће бити исти играч после… »
Отело се Матсу Виландеру: Новак Ђоковић је убедљиво најбољи тенисер свих времена у дворани

Отело се Матсу Виландеру: Новак Ђоковић је убедљиво најбољи тенисер свих времена у дворани

Моззарт спорт 13.11.2021
“Мислио сам да ће му пораз на УС опену сломити самопоуздање”, признаје Швеђанин. Када је и Матс Виландер положио оружје, истакао белу заставу и јавно рекао да је Новак Ђоковић најбољи тенисер света свих времена, онда ваљда… »
Цео свет гледа и не верује: Највећи критичар Новака Ђоковића нервирао целу Србију због својих изјава, а сад је шокирао све!…

Цео свет гледа и не верује: Највећи критичар Новака Ђоковића нервирао целу Србију због својих изјава, а сад је шокирао све!…

Спортал блиц 13.11.2021
Да ли је могуће да је после свега ово изјавио?! Некадашњи тенисер и легенда "белог спорта" важи за једног од највећег критичара , али је овога пута изјавио нешто што ће сигурно одјекнути. Наиме, Швеђанин, који није штедео Србина… »
''Супермен'' Новак оставио Виландера у чуду: ''Мене би ово уништило''

''Супермен'' Новак оставио Виландера у чуду: ''Мене би ово уништило''

Спортске.нет 13.11.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић се тријумфално вратио турнирима пар месеци после најболнијег пораза у каријери, освојио је турнир Мастерс серије у Паризу и сада се спрема за још један трофеј и на завршном турниру у Торину… »
Виландер не верује шта Новак ради: Тај пораз би уништио мене, Мекинроа, Борга

Нова 13.11.2021
Некадашњи шведски тенисер Матс Виландер чуди се колико се диви најбољем играчу планете Новаку Ђоковићу после расплета УС Опена. Ђоковић је у септембру у Њујорку поражен у финалу од Данила Медведева, па је тада доживео други… »

Вести онлине 13.11.2021
Некадашњи шведски тенисер Матс Виландер чуди се колико се диви најбољем играчу планете Новаку Ђоковићу после расплета УС опена. Ђоковић је у септембру у Њујорку поражен у финалу од Данила Медведева, па је тада доживео други… »
Пљувао је Новака, а САД тврди - он је суперчовек! Виландер признао: Мене би уништило то што се њему десило!

Пљувао је Новака, а САД тврди - он је суперчовек! Виландер признао: Мене би уништило то што се њему десило!

Мондо 13.11.2021
Чувени шведски тенисер Матс Виландер говорио је са страхопоштовањем о Новаку Ђоковићу. Чувени шведски тенисер Матс Виландер говорио је са страхопоштовањем о Новаку Ђоковићу. Новак Ђоковић је поново показао да је најбољи… »
Виландер променио причу: "Ноле је суперчовек! То би сломило Борга, Мекинроа, али не и Новака"

Виландер променио причу: "Ноле је суперчовек! То би сломило Борга, Мекинроа, али не и Новака"

Вечерње новости 13.11.2021
Тањуг/АП Очаран је Ђоковићем и Матс Виландер. Који га је назвао суперчовеком. - Мислио сам да Новак неће бити исти играч после УС опена. Има 34 године. И изгубио је финале на овакав начин. То би уништило моје самопоуздање. И… »
Виландер одао признање "суперчовеку Новаку"

Виландер одао признање "суперчовеку Новаку"

Спортске.нет 13.11.2021
Матс Виландер одао је признање Новаку Ђоковићу истакавши да није очекивао овакав повратак српског тенисера и освајање мастерса у Паризу. Новак је у финалу УС Опена изгубио од Данила Медведеа 3:0, али то није утицало на његово… »
Ово није успео ни Ђоковић: Новак је најбољи од свих финалиста у Торину, али Медведев је једини тенисер коме је ово успело ове…

Ово није успео ни Ђоковић: Новак је најбољи од свих финалиста у Торину, али Медведев је једини тенисер коме је ово успело ове…

Вечерње новости 13.11.2021
ФОТО: АП Руски тенисер једини је играч на Завршном Мастерсу у Торину који је ове сезоне успео да савлада све учениске тог турнира, укључујући и Новака Ђоковића. И Ноле је побеђивао све ривале с којима се састајао у 2021… »

Вести дана »