Povezane vesti
Otelo se Matsu Vilanderu: Novak Đoković je ubedljivo najbolji teniser svih vremena u dvorani
Mozzart sport 13.11.2021
“Mislio sam da će mu poraz na US openu slomiti samopouzdanje”, priznaje Šveđanin. Kada je i Mats Vilander položio oružje, istakao belu zastavu i javno rekao da je Novak Đoković najbolji teniser sveta svih vremena, onda valjda bolje potvrde od… »
Vilander ovog puta priča hvalospeve o Novaku: ‘U dvorani je najbolji svih vremena!’
Hot sport 13.11.2021
I najveći kritičari staju na njegovu stranu! Jedan od ljudi koji ga je uvek otvoreno kritikovao – Mats Vilander sada je morao da stane na njegovu stranu i iskaže svoje odušveljenje: ‘Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima… »
Ceo svet gleda i ne veruje: Najveći kritičar Novaka Đokovića nervirao celu Srbiju zbog svojih izjava, a sad je šokirao…
Sportal blic 13.11.2021
Da li je moguće da je posle svega ovo izjavio?! Nekadašnji teniser i legenda "belog sporta" važi za jednog od najvećeg kritičara , ali je ovoga puta izjavio nešto što će sigurno odjeknuti. Naime, Šveđanin, koji nije štedeo Srbina u svojim… »
''Supermen'' Novak ostavio Vilandera u čudu: ''Mene bi ovo uništilo''
Sportske.net 13.11.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković se trijumfalno vratio turnirima par meseci posle najbolnijeg poraza u karijeri, osvojio je turnir Masters serije u Parizu i sada se sprema za još jedan trofej i na završnom turniru u Torinu koji počinje u nedelju… »
Vilander ne veruje šta Novak radi: Taj poraz bi uništio mene, Mekinroa, Borga
Nova 13.11.2021
Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander čudi se koliko se divi najboljem igraču planete Novaku Đokoviću posle raspleta US Opena. Đoković je u septembru u Njujorku poražen u finalu od Danila Medvedeva, pa je tada doživeo drugi jak udarac… »
Vilander ne veruje šta Novak radi: Taj poraz bi uništio mene, Mekinroa, Borga
Vesti online 13.11.2021
Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander čudi se koliko se divi najboljem igraču planete Novaku Đokoviću posle raspleta US opena. Đoković je u septembru u Njujorku poražen u finalu od Danila Medvedeva, pa je tada doživeo drugi jak udarac… »
Pljuvao je Novaka, a SAD tvrdi - on je superčovek! Vilander priznao: Mene bi uništilo to što se njemu desilo!
Mondo 13.11.2021
Čuveni švedski teniser Mats Vilander govorio je sa strahopoštovanjem o Novaku Đokoviću. Čuveni švedski teniser Mats Vilander govorio je sa strahopoštovanjem o Novaku Đokoviću. Novak Đoković je ponovo pokazao da je najbolji teniser svih… »
Vilander promenio priču: "Nole je superčovek! To bi slomilo Borga, Mekinroa, ali ne i Novaka"
Večernje novosti 13.11.2021
Tanjug/AP Očaran je Đokovićem i Mats Vilander. Koji ga je nazvao superčovekom. - Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje DŽona… »
Vilander odao priznanje "superčoveku Novaku"
Sportske.net 13.11.2021
Mats Vilander odao je priznanje Novaku Đokoviću istakavši da nije očekivao ovakav povratak srpskog tenisera i osvajanje mastersa u Parizu. Novak je u finalu US Opena izgubio od Danila Medvedea 3:0, ali to nije uticalo na njegovo samopouzdanje. "Mislio… »
Ovo nije uspeo ni Đoković: Novak je najbolji od svih finalista u Torinu, ali Medvedev je jedini teniser kome je ovo uspelo…
Večernje novosti 13.11.2021
FOTO: AP Ruski teniser jedini je igrač na Završnom Mastersu u Torinu koji je ove sezone uspeo da savlada sve učeniske tog turnira, uključujući i Novaka Đokovića. I Nole je pobeđivao sve rivale s kojima se sastajao u 2021, štaviše, on ima… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 3 satajoš 12 povezanih
"Da završim Evroligu u 10. kolu? Hajde baš da vidimo!" Željko povisio ton, jedno pitanje ga iznerviralo
Mondo pre 5 minutajoš 43 povezane
Prštalo poslednjih pola sata, Portugalija u četvrtfinalu Lige nacija, Hrvatska poražena od Škotske (video)
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi: "Stres od prvog dana kada sam došao"
B92 pre 22 minutajoš 31 povezana