Повезане вести

"На вреле сцене сам пристала на једвите јаде": Јелена Ђокић о "Црној свадби": "Фамилија се не усуђује да гледа"

"На вреле сцене сам пристала на једвите јаде": Јелена Ђокић о "Црној свадби": "Фамилија се не усуђује да гледа"

Блиц 13.11.2021
Серија "Црна свадба" привукла је велику пажњу гледалаца, а једна од главних глумица Јелена Ђокић открива какве су прве реакције околине на лик психолошкиње Наташе Јанковић, који тумачи у овом остварењу. - И моја најближа… »
Фамилија се не усуђује да гледа! Јелена о врелим кадровима о којима бруји Србија - "Једва сам се скинула!"

Фамилија се не усуђује да гледа! Јелена о врелим кадровима о којима бруји Србија - "Једва сам се скинула!"

Мондо 13.11.2021
У прошлој епизоди смо видели топлес Јелену Ђокић, којој чланови породице кажу "нема шансе да ово гледамо" У прошлој епизоди смо видели топлес Јелену Ђокић, којој чланови породице кажу "нема шансе да ово гледамо" Серија "Црна… »
Људи ми пишу неке чудне поруке! Глумица из серије "Црна свадба" шокирала изјавом, снимала је веома мрачне сцене, а сада…

Људи ми пишу неке чудне поруке! Глумица из серије "Црна свадба" шокирала изјавом, снимала је веома мрачне сцене, а сада…

Ало 13.11.2021
Тема серије јесте и црна магија, а глумица је проговорила о сујеверју. Почетак емитовања серије "Црна свадба", у којој Јелена Ђокић тумачи лик реномиране психолошкиње Наташе Јанковић, савршен је повод да се осветли онај део… »

Вести дана »