Повезане вести
"На вреле сцене сам пристала на једвите јаде": Јелена Ђокић о "Црној свадби": "Фамилија се не усуђује да гледа"
Блиц 13.11.2021
Серија "Црна свадба" привукла је велику пажњу гледалаца, а једна од главних глумица Јелена Ђокић открива какве су прве реакције околине на лик психолошкиње Наташе Јанковић, који тумачи у овом остварењу. - И моја најближа… »
Фамилија се не усуђује да гледа! Јелена о врелим кадровима о којима бруји Србија - "Једва сам се скинула!"
Мондо 13.11.2021
У прошлој епизоди смо видели топлес Јелену Ђокић, којој чланови породице кажу "нема шансе да ово гледамо" У прошлој епизоди смо видели топлес Јелену Ђокић, којој чланови породице кажу "нема шансе да ово гледамо" Серија "Црна… »
Људи ми пишу неке чудне поруке! Глумица из серије "Црна свадба" шокирала изјавом, снимала је веома мрачне сцене, а сада…
Ало 13.11.2021
Тема серије јесте и црна магија, а глумица је проговорила о сујеверју. Почетак емитовања серије "Црна свадба", у којој Јелена Ђокић тумачи лик реномиране психолошкиње Наташе Јанковић, савршен је повод да се осветли онај део… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 11 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 11 минутајош 28 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 31 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних