Povezane vesti
Novosadska profesorka briljirala u još jednom kvizu, osvojila više od pola miliona dinara
Radio 021 13.11.2021
Novosadska profesorka u penziji Ljiljana Radulović Dimitrov, koja je osvojila simpatije javnosti znanjem i šarmom, briljirala je u još jednom kvizu. Nakon što je u septembru postala prva takmičarka koja je odbranila čak 700.000 dinara, Radulović Dimitrov… »
Porazila je sve muškarce: LJiljana ponovo briljirala - Profesorka u penziji osvojila 500.000 dinara!
Večernje novosti 13.11.2021
Foto: Printskrin RTS Teško da je neko zaboravio LJiljanu Radulović Dimitrov, profesorku u penziji koja se upisala kao prva žena koja je odbranila 700.000 dinara. Sinoć je briljirala u kvizu "Stigni me ako znaš" i kući odnela više od pola miliona dinara… »
Penzionerka iz Novog Sada opet "razvalila" u kvizu
Moj Novi Sad 13.11.2021
Ljiljana Radulović Dimitrov, profesorka u penziji, pre mesec i po dana iznenadila je i oduševila gledaoce kviza "Potera" kada se upisala kao prva žena i drugi takmičar koji je uspeo da odbrani 700.000 dinara. Ovaj put je briljirala u kvizu "Stigni me ako… »
Vesti dana »
Jokić prebijen, namučen, ali trijumfalan: Kratka poruka Srbina nakon velike pobede!
Hot sport pre 20 minutajoš 29 povezanih
Drugi dan vikenda sunčan i topao, temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 17 povezanih
"Jokić je najbolji i tačka!" NBA legende razotkrile veliku nepravdu
Večernje novosti pre 40 minutajoš 21 povezana
Počeo 39. beogradski maraton, do 15h časova izmene na 104 linije gradskog prevoza
Nedeljnik pre 15 minutajoš 14 povezanih
Prvi čovek MOL-a u Beogradu, tema NIS: Ministarka energetike kaže da postoje „crvene linije“, pregovori se nastavljaju
Nedeljnik pre 25 minutajoš 10 povezanih