Povezane vesti
Priznala da je izbola muškarca: Jasmina ga ubadala po grudima i nogama - Pesnicama me je udarao po glavi, a ja sam uzela nož!
Večernje novosti 13.11.2021
Novosti Teško povređeni muškarac vozilom Hitne pomoći prevezen je bolnicu sa više ubodnih rana po grudnom košu i nogama. Kako Jasnima tvrdi za " Blic", Asimovski je u dva navrata dolazio u njen stan, a kada je drugi put vratio počeo je da je tuče. - Bila… »
Uzela sam nož i izbola ga, krvi je bilo svuda! Jeziva ispovest Jasmine koja je napala muškarca u Kotežu - usledio obrt
Mondo 13.11.2021
Jasmina je rekla da je A. sada u Urgentnom centu, a da je ona dala izjavu u policijskoj stanici. Jasmina je rekla da je A. sada u Urgentnom centu, a da je ona dala izjavu u policijskoj stanici. Jasmina J. (35) 10. novembra uveče u svom stanu u Kotežu, u… »
Jasmina priznala da je izbola muškarca u Kotežu: "Nasrnuo je na mene, a onda sam uzela nož"
Telegraf 13.11.2021
Teško povređeni muškarac vozilom Hitne pomoći prebačen je u bolnicu sa više ubodnih rana po grudnom košu i nogama. Jasmina Jovanović (35) u sredu uveče je u svom stanu u ulici Jovana Isailovića u Kotežu nožem izbola poznanika Čelika A. (38), nakon što je… »
Vesti dana »

Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS, studenti pozvali na protest
NIN pre 2 satajoš 123 povezane

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 21 povezana

Otac pretučenog Dušana Radovića: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Stambeni bum u Srbiji? Izdate 2.402 građevinske dozvole u junu
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih