Повезане вести

Признала да је избола мушкарца: Јасмина га убадала по грудима и ногама - Песницама ме је ударао по глави, а ја сам узела нож!

Признала да је избола мушкарца: Јасмина га убадала по грудима и ногама - Песницама ме је ударао по глави, а ја сам узела нож!

Вечерње новости 13.11.2021
Новости Тешко повређени мушкарац возилом Хитне помоћи превезен је болницу са више убодних рана по грудном кошу и ногама. Како Јаснима тврди за " Блиц", Асимовски је у два наврата долазио у њен стан, а када је други пут вратио… »
Узела сам нож и избола га, крви је било свуда! Језива исповест Јасмине која је напала мушкарца у Котежу - уследио обрт

Узела сам нож и избола га, крви је било свуда! Језива исповест Јасмине која је напала мушкарца у Котежу - уследио обрт

Мондо 13.11.2021
Јасмина је рекла да је А. сада у Ургентном центу, а да је она дала изјаву у полицијској станици. Јасмина је рекла да је А. сада у Ургентном центу, а да је она дала изјаву у полицијској станици. Јасмина Ј. (35) 10. новембра увече… »
Јасмина признала да је избола мушкарца у Котежу: "Насрнуо је на мене, а онда сам узела нож"

Јасмина признала да је избола мушкарца у Котежу: "Насрнуо је на мене, а онда сам узела нож"

Телеграф 13.11.2021
Тешко повређени мушкарац возилом Хитне помоћи пребачен је у болницу са више убодних рана по грудном кошу и ногама. Јасмина Јовановић (35) у среду увече је у свом стану у улици Јована Исаиловића у Котежу ножем избола познаника… »

Вести дана »