Povezane vesti
Hakovan nalog ministra severne Makedonija: Osmani se izvinjava zbog "svojih" aktivnosti na tviteru
Večernje novosti 13.11.2021
Foto Depositphotos -Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje kontrole, te shodno tome, nedavne aktivnosti nisu deo mojih namera, aktivnosti, stavova, uverenja, niti su zvanični stavovi institucije“, naveo je Osmani na Fejsbuku… »
Hakeri oteli ministru spoljnih poslova Severne Makedonije nalog na Tviteru
Sputnik 13.11.2021
Hakeri su napali i preuzeli zvanični Tviter nalog Bujara Osmanija, ministra spoljnih poslova Severne Makedonije. „Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje kontrole, te shodno tome, nedavne aktivnosti nisu deo mojih namera… »
Šeldon Snajper ili Bujar Osmani, hakovan Tviter nalog šefa diplomatije Severne Makedonije
RTS 13.11.2021
Hakeri su napali i preuzeli zvanični Tviter nalog Bujara Osmanija, ministra spoljnih poslova Severne Makedonije. Osmani je na Fejsbuku naveo da je profil sada van njegove kontrole. "Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 5 satijoš 24 povezane
Vučić o protestima opozicije: Bahati i arogantni, žele vlast po svaku cenu
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Ratno stanje u južnoj Koreji: Žestok sukob vojnika i demonstranata, stranka predsedniku okrenula leđa?! On se hitno oglasio (foto/video)
Kurir pre 26 minutajoš 44 povezane
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 6 satijoš 16 povezanih