Povezane vesti
Hakovan nalog ministra severne Makedonija: Osmani se izvinjava zbog "svojih" aktivnosti na tviteru
Večernje novosti 13.11.2021
Foto Depositphotos -Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje kontrole, te shodno tome, nedavne aktivnosti nisu deo mojih namera, aktivnosti, stavova, uverenja, niti su zvanični stavovi institucije“, naveo je Osmani na Fejsbuku… »
Hakeri oteli ministru spoljnih poslova Severne Makedonije nalog na Tviteru
Sputnik 13.11.2021
Hakeri su napali i preuzeli zvanični Tviter nalog Bujara Osmanija, ministra spoljnih poslova Severne Makedonije. „Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje kontrole, te shodno tome, nedavne aktivnosti nisu deo mojih namera… »
Šeldon Snajper ili Bujar Osmani, hakovan Tviter nalog šefa diplomatije Severne Makedonije
RTS 13.11.2021
Hakeri su napali i preuzeli zvanični Tviter nalog Bujara Osmanija, ministra spoljnih poslova Severne Makedonije. Osmani je na Fejsbuku naveo da je profil sada van njegove kontrole. "Obaveštavam vas da je u ovom trenutku moj Tviter nalog van moje… »
Vesti dana »
Zvezda protiv PAOK-a ili Lila u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope
Politika pre 43 minutajoš 11 povezanih
Pet tona marihuane zaplenjeno u selu kraj Kruševca: Dosad najveća zaplena u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Rhmz je upravo objavio novo upozorenje, večeras se sve menja! Padamo u minus, ponovo će zavevajeti, a taman kad pomislimo da je snegu kraj stiže užasna pojava
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Sve je isprskano krvlju" Stravičan napad u Beogradu: Pratio mladića, pa ga pretukao ispred tržnog centra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana