Povezane vesti
Božović o Rio Tintu: Zabole me za laptopove, hoću čistu zemlju
Radio 021 13.11.2021
Gostovanje slavnog glumca Petra Božovića u emisiji "OKO Magazin" na RTS izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama, povodom njegovih izjava o Rio Tintu. Božović je angažovan za zaštitu prirode u Srbiji, ali ne politički i ideološki. "Evo sad ova… »
Petar Božović na izjavu Mihajlovićeve: Zabole me za laptopove, hoću čistu zemlju
N1 Info 13.11.2021
Gostovanje slavnog glumca Petra Božovića u emisiji "OKO Magazin" na RTS izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama, povodom njegovih izjava o Rio Tintu. Pre više od četiri decenije, kao mlad glumac, rekao je da može da igra samo onda ako oseća da… »
Božović odbrusio Zorani Mihajlović: Zabole me bre za laptop, hoću čistu zemlju
Nova 13.11.2021
Gostovanje slavnog glumca Petra Božovića u emisiji "OKO Magazin" na RTS izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama. Pre više od četiri decenije, kao mlad glumac, rekao je da može da igra samo onda ako oseća da učestvuje u nečemu što znači. Od tada… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 36 povezanih

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 1 satjoš 33 povezane

Poljaci pokrenuli akciju „Beograd“ – policajci iz cele Poljske stigli u Poznanj
Nova pre 3 minutajoš 26 povezanih