Povezane vesti
Čuvene daire Galagera prodate na aukciji za sedam puta veću cenu od procenjene
Nova 13.11.2021
Daire, koje je Lijam Galager koristio na snimanju albuma "What's The Story" grupe Oasis, prodate su na aukciji za sedam puta veću vrednost od procenjene. Kako prenosi BBC, Galager je instrument koristio na hitovima „Wonderwall“ i „Champagne Supernova“… »
Čuvene daire Lijama Galagera prodate na aukciji
N1 Info 13.11.2021
Daire, koje je Lijam Galager koristio na snimanju albuma "What's The Story" grupe Oasis, prodate su na aukciji za sedam puta veću vrednost od procenjene. Kako prenosi BBC, Galager je instrument koristio na hitovima „Wonderwall“ i „Champagne Supernova“… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, komanda vojske SAD: gađamo vojne ciljeve u Iranu
Beta pre 6 minutajoš 20 povezanih
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 41 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih