Повезане вести
Претње драшку су његов очајнички потез! Тања Савић о бившем супругу - "Деца су гледала како ме малтретира!"
Мондо 14.11.2021
Тања Савић коментарисала дешавања из свог приватног живота. Тања Савић коментарисала дешавања из свог приватног живота. Тања Савић нашла се у жижи интересовања свих медија када је у јавност испливала информација да је у… »
Драшко одмах позвао тању након душанових претњи? Овако је градоначелник Бањалуке смирио девојку, ту је кад је најтеже!
Курир 14.11.2021
Законити супруг певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, бесан је због њене везе са градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем. Наиме, он је у својој изјави за Курир изнео увреде на рачун своје жене, али и упутио претње… »
Након језивих претњи и увреда градоначелник звао тању Савић? Певачицин муж им упутио скандалозне речи
Мондо 14.11.2021
Тања Савић доспела је опет у жижу интересовања медија након што је њен муж упустио низ страшних увреда на њен рачун, те запретио њеном новом дечку. Тања Савић доспела је опет у жижу интересовања медија након што је њен… »
Муж Тање Савић запретио станивуковићу: и извређао жену: "Ово је моје последње упозорење, не бих желео да ти се нешто догоди"…
Блиц 14.11.2021
Још увек законити супруг певачице Тање Савић, Душан Јованчевић, бесан је због њене везе са градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем, преносе домаћи медији. Наиме, певачицин супруг, који живи у Аустралији, наводно је… »
Тања Савић о душановим претњама: Драшко то није заслужио - ово је шок!
Вечерње новости 13.11.2021
Фото: Принтскрин Наиме, Душан је упутио ужасне речи и претње певачицином тренутном партнеру, градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу. - Огавне речи, хладан зној ме облио. Оне речи, ја не могу да верујем уопште. Да ли је… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен