Повезане вести
Гразие вале: "Доктор" Роси одвезао последњу трку у каријери (фото)
Вечерње новости 14.11.2021
Фото АП Велики, највећи, најбољи свих времена је завршио каријеру. Славни Валентино Роси (42), популарни Доктор, одвезао је последњу трку на ВН Шпаније у Валенсији и 10. местом ставио тачку на пребогату каријеру. А, све остало… »
‘Доктор’ је завршио каријеру: Крај једне ере! Гразие Вале! (видео)
Хот спорт 14.11.2021
Валетино Роси је одвозио последњу трку у каријери! Легендарни Валентино Роси је завршио каријеру! Италијански возач је у недељу у Валенсији одвозио своју последњу трку. ‘Доктор’ је завршио на 10. позицији. Валентино је… »
Валентино Роси завршио каријеру дугу 26 година
Данас 14.11.2021
Возач Дукатија Франческо Бањаја забележио је данас победу у последњој овосезонској трци Мото ГП шампионата, која је вожена за Велику награду Валенсије, а посебан значај је носила јер је то била последња трка Валентина Росија… »
Ћао Докторе: Роси се опростио уз ватромет и овације
Моззарт спорт 14.11.2021
Италијан завршио импресивну каријеру трком у Валенсији. Валентино Роси, мотоциклиста који је обележио претходне две деценије у Мото ГП шампионату, ставио је тачку на импресивну каријеру трком у Валенсији. Чувени Италијан… »
Пензија за највећег у историји, Роси је одвезао последњи круг: Најбољи свих времена завршио каријеру!
Мондо 14.11.2021
Валентино Роси је на Великој награди Валенсије завршио каријеру у мото свету. Валентино Роси је на Великој награди Валенсије завршио каријеру у мото свету. Завршена је највећа каријера у историји мотоциклизма! Валентино Роси (42)… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 27 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана