Povezane vesti
Anabela plakala u emisiji uživo! Govorila o Luni, ulozi bake i porodici, pa se slomila pred kamerama!
Mondo 14.11.2021
Anabela Atijas nije mogla da zadrži suze. Anabela Atijas nije mogla da zadrži suze. Anabela Atijas uključila se u emisiju "Premijera vikend specijal" gde je govorila o svim aktuelnostima iz svog života, a zbog jedne tema se slomila i zaplakala pred… »
Slomila se u emisiji: Anabela pustila suze pred kamerama: Progovorila o Luni, smrtnoj slučaju, pa potkačila Đoleta Đoganija
Blic 14.11.2021
Anabela Atijas lila je suze tokom bolne ispovesti u emisiji "Premijera-vikend specijal". - Sad mogu da kažem da sam na putu da se osećam kako treba da se osećam, milion je razloga da budem najsrećnija na svetu i stvarno jesam i zahvalna sam na tome -… »
Vesti dana »

Izmene i obustave saobraćaja zbog vojne parade "Snaga jedinstva 2025”: Detaljan spisak svih promena
Mondo pre 26 minutajoš 17 povezanih

Narednih dana pretežno sunčano, ali od srede stiže promena vremena
Ozon pre 10 minutajoš 17 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Dnjepar pod ruskim udarom - više od 10 povređenih; Moskva odbacuje optužbe Talina o narušavanju vazdušnog prostora
RTV pre 46 minutajoš 18 povezanih

„Hteli ste da prisvojite vojsku, mi ćemo je vratiti narodu“: Studenti organizuju skup sat vremena pre vojne parade
Danas pre 51 minutajoš 10 povezanih