Повезане вести

Милица Павловић открила зашто је Бјела одустао да јој да улогу у филму „Тома“

Милица Павловић открила зашто је Бјела одустао да јој да улогу у филму „Тома“

Нова 14.11.2021
Певачица Милица Павловић се недавно опробала и као глумица у серији "Певачица" у којој је тумачила главну улогу, али гостујући у емисији "Звезде Гранда - Специјал" открила је да је имала понуду и за улогу у филму "Тома". Како је… »
Милица Павловић требало да глуми у филму "Тома": Чекала ју је велика улога, а због овога је Бјела одустао од ње!

Милица Павловић требало да глуми у филму "Тома": Чекала ју је велика улога, а због овога је Бјела одустао од ње!

Мондо 14.11.2021
Милица Павловић открила све детаље. Милица Павловић открила све детаље. Филм "Тома" разбио је све рекорде гледаности у биоскопима широм региона, а певачица Милица Павловић открила је да се умало по други пут опробала у… »
Милица Павловић требала да глуми у филму "Тома": "Позвао ме је Бјела на разговор, али сам одбила ту улогу"

Милица Павловић требала да глуми у филму "Тома": "Позвао ме је Бјела на разговор, али сам одбила ту улогу"

Блиц 14.11.2021
Певачица Милица Павловић своје глумачко умеће показала нам је у серији "Певачица" у којој игра главну улогу, а мало је познато да је пре овог пројекта имала и других понуда да се опроба у овом послу. Наиме, она је гостовала у… »

Вести дана »