Povezane vesti

Milica Pavlović otkrila zašto je Bjela odustao da joj da ulogu u filmu „Toma“

Milica Pavlović otkrila zašto je Bjela odustao da joj da ulogu u filmu „Toma“

Nova 14.11.2021
Pevačica Milica Pavlović se nedavno oprobala i kao glumica u seriji "Pevačica" u kojoj je tumačila glavnu ulogu, ali gostujući u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" otkrila je da je imala ponudu i za ulogu u filmu "Toma". Kako je objasnila, bila joj… »
Milica Pavlović trebala da glumi u filmu "Toma": "Pozvao me je Bjela na razgovor, ali sam odbila tu ulogu"

Milica Pavlović trebala da glumi u filmu "Toma": "Pozvao me je Bjela na razgovor, ali sam odbila tu ulogu"

Blic 14.11.2021
Pevačica Milica Pavlović svoje glumačko umeće pokazala nam je u seriji "Pevačica" u kojoj igra glavnu ulogu, a malo je poznato da je pre ovog projekta imala i drugih ponuda da se oproba u ovom poslu. Naime, ona je gostovala u emisiji "Zvezde Granda… »
Milica Pavlović trebalo da glumi u filmu "Toma": Čekala ju je velika uloga, a zbog ovoga je Bjela odustao od nje!

Milica Pavlović trebalo da glumi u filmu "Toma": Čekala ju je velika uloga, a zbog ovoga je Bjela odustao od nje!

Mondo 14.11.2021
Milica Pavlović otkrila sve detalje. Milica Pavlović otkrila sve detalje. Film "Toma" razbio je sve rekorde gledanosti u bioskopima širom regiona, a pevačica Milica Pavlović otkrila je da se umalo po drugi put oprobala u glumačkim vodama i to baš u… »

Vesti dana »