Povezane vesti
Region: U Hrvatskoj i danas protesti protiv kovid propusnica, u Republici Srpskoj zaraženo 78 osoba
RTV 14.11.2021
ZAGREB, BANJALUKA - U Zagrebu i Splitu i danas je održan protest protiv kovid potvrda, a za sutra je najavljen novi skup. Protest je održan i u subotu, a okupilo se više stotina ljudi, dok je danas, neposredno pre protesta, više stotina ljudi… »
U Hrvatskoj i danas protesti protiv kovid potvrda: Demonstranti sutra pod Plenkovićev prozor
Telegraf 14.11.2021
Protest je održan i u subotu, a okupilo se više stotina ljudi, dok je danas, neposredno pre protesta, više stotina ljudi učestvovalo u "Belom tihom maršu" protiv mera. U Zagrebu i Splitu i danas je održan protest protiv kovid potvrda, a za sutra je… »
Vesti dana »
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 32 minutajoš 43 povezane
Rezultati izbora u SAD-u: Kada možemo očekivati ime pobjednika
Al Jazeera pre 1 satjoš 40 povezanih
"Teraju me da nekom dam 10, a ni za 6 ne: Zna!" Prijatelj Vaska koji je stradao u Novom Sadu otkrio zašto je naučnik napustio Severnu Makedoniju: "Dao sam otkaz, bolje da životarim"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Uhapšena četvorica osumnjičenih za pripremanje ubistva, zaplenjeno 10 pištolja
RTV pre 57 minutajoš 19 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih