Povezane vesti
Poruka bivšeg ministra: Prekinuti privatizaciju Instituta „Jaroslav Černi“
Nova 15.11.2021
Bivši ministar nauke Dragan Domazet ocenio je da svaka ozbiljna država mora da ima naučne instutute koji imaju zadatak da deluju u javnom interesu i naglasio da se privatizacija Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" mora sprečiti. „Čiste vode Srbije… »
Domazet: Sprečiti privatizaciju naučnog Instituta "Jaroslav Černi"
Radio 021 15.11.2021
Bivši ministar nauke Dragan Domazet naglasio je da se privatizacija Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" mora sprečiti. Domazet je ocenio da svaka ozbiljna država mora da ima naučne instutute koji imaju zadatak da deluju u javnom interesu. "Čiste… »
Nekadašnji ministar: Zaustaviti privatizaciju naučnog instituta Jaroslav Černi
N1 Info 15.11.2021
Bivši ministar nauke Dragan Domazet ocenio je da svaka ozbiljna država mora da ima naučne instutute koji imaju zadatak da deluju u javnom interesu i naglasio da se privatizacija Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" mora sprečiti. „Čiste vode Srbije… »
Vesti dana »
Košava udara, temperature tonu: Stižu ledeni dani i poledica – evo gde je najgore
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 5 povezanih
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 18 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Rođen Bendžamin Frenklin, ubijen Patris Lumumba, umro Bobi Fišer
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih
"Nije 24 loš broj, ali mi se sviđaju moje šanse u Australiji": Đokoviću zasmetalo jedno pitanje na konferenciji
Mondo pre 42 minutajoš 7 povezanih