Povezane vesti

Dve osobe ranjene u eksploziji bombe u Kabulu

Dve osobe ranjene u eksploziji bombe u Kabulu

RTV 15.11.2021
KABUL - U eksploziji bombe u avganistanskoj prestonici Kabulu su danas ranjene dve osobe, saopštilo je talibansko ministarstvo unutrašnjih poslova. Oba eksplozivna uređaja su bila magnetnog tipa pričvršćena za vozila koja su postala uobičajena u… »
Eksplozija u kabulu: Bačena improvizovana bomba - Nepoznat broj žrtava

Eksplozija u kabulu: Bačena improvizovana bomba - Nepoznat broj žrtava

Večernje novosti 15.11.2021
Foto: Tanjug/AP Photo - Bio sam zauzet sa mušterijama kada je eksplozija zatresla radnju. Video sam ljude kako odvoze žrtve sa mesta eksplozije. Ne znam da li su mrtvi ili povređeni - izjavio je Ahmad Murtaza, prodavac u oblasti Kote Sangi, a prenosi… »
Eksplozija u Kabulu, nepoznat broj žrtava

Eksplozija u Kabulu, nepoznat broj žrtava

Blic 15.11.2021
Eksplozija, navodno izazvana improvizovanom bombom, uzdrmala je danas oblast zapadnog Kabula, prouzrokujući nepoznat broj žrtava, navode lokalni stanovnici. -Bio sam zauzet sa mušterijama kada je eksplozija zatresla radnju. Video sam ljude kako odvoze… »
Kabul ponovo na udaru: Eksplozija u zapadnom delu grada, broj žrtava nepoznat

Kabul ponovo na udaru: Eksplozija u zapadnom delu grada, broj žrtava nepoznat

Nova 15.11.2021
Eksplozija, navodno izazvana improvizovanom bombom, odjeknula je jutros u Kabulu. Broj žrtava je zasad nepoznat, prenose lokalni mediji. „Bio sam zauzet sa mušterijama kada je eksplozija potresla radnju“, rekao je Ahmad Murtaza, prodavac u oblasti… »

Vesti dana »