Povezane vesti
Muž tanje Savić besni iz Australije: Tanja je šmrkala kokain, a sada je draško došao na red da je drnda! Sveti se ženi
Kurir 15.11.2021
Dušan Jovančević i dalje se preko medija obračunava sa suprugom Tanjom Savić i njenim dečkom Draškom Stanivukovićem. Ovoga puta u intervjuu za Kurir poručuje da će političaru da se smuči kada bude saznao šta je sve pevačica radila sa mužem… »
O kokainu i intimnim snimcima - šok tvrdnje tanjinog muža! "Došao je na red da je drnda, da je pametan dao bi joj nogu"
Mondo 15.11.2021
Posle skandaloznih uvreda i pretnji, nove oštre izjave Dušana Jovančevića. Posle skandaloznih uvreda i pretnji, nove oštre izjave Dušana Jovančevića Suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, nedavno je izneo skandalozne uvrede i pretnje… »
"Ne pijem i ne drogiram se, brinem o deci": Tanja Savić odgovorila na uvrede muža: "Imam sve dokaze, ovo je baš…
Blic 15.11.2021
Pevačica Tanja Savić odgovorila je na optužbe i pretnje koje je njen i dalje zakoniti muž Dušan Jovančević uputio njoj i njenom novom dečku, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću. - Draško, kakav ti je ukus dok se ljubiš sa mojom… »
Tanja Savić odgovorila na gnusne uvrede bivšeg muža! Vodim računa o deci kao svaka normalna majka imam sve moguće dokaze…
Kurir 15.11.2021
Tanja Savić od nedavno je u vezi sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Njena ljubavna priča pevačicu je stavila u žižu javnosti. Tim povodom odmah se međutim oglasio njen muž Dušan Jovančević, sa kojim se inače razvodi, a… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana