Povezane vesti
Čula sam pucanj i istrčala napolje, a mrtav fazan mi je pao ispred nogu: Nesavesni lovci plaše meštane sela Krćevac, u strahu…
RINA 15.11.2021
Pretraga Registracija Čula sam pucanj i istrčala napolje, a mrtav fazan mi je pao ispred nogu: Nesavesni lovci plaše meštane sela Krćevac, u strahu i od zalutalih metaka Topola – Sezona lova na divljač širom Srbije je u punom jeku, a nedelja je dan kad… »
Nesavesni lovci plaše meštane sela Krćevac: "Dete je bilo napolju, čula sam pucanj"
Telegraf 15.11.2021
Ovakve situacije su se dešavale i ranije, čak su im jednom prilikom lovački psi udavili živinu. Tradicionalno, nedeljom je lov na divljač i to je dan kada lovci obilaze šume i livade ne bi li nešto ulovili. Ali, kako su rekli meštani sela Krćevac, više… »
Vesti dana »

"Grobari" gledaju i Ne veruju! Evo šta je Vladan Milojević rekao za Partizan nakon što je Zvezda pobedila u 177. večitom derbiju!
Večernje novosti pre 1 satjoš 87 povezanih

Jeziv detalj sa 177. Večitog derbija: Crvena zvezda ostala bez važnog igrača za Seltik - povredio se? (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 77 povezanih

Ovo je Sanja dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi" nije ni znala da je danas prvo izvlačenje
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Estonski obaveštajac: Ruski piloti ignorisali su signale italijanskih borbenih aviona
Euronews pre 39 minutajoš 28 povezanih