Povezane vesti
Otišla sa jednom torbom, dve knjige i nešto malo para: Ovako izgleda tajanstvena žena glumca Slavka Štimca (foto)
Mondo 15.11.2021
Slavko Štimac svoj privatan život ne eksponira javnosti, pa retko ko zna kako izgleda njegova partnerka. Slavko Štimac svoj privatan život ne eksponira javnosti, pa retko ko zna kako izgleda njegova partnerka. Glumac Slavko Štimac ponovo je zaludeo… »
Otišla je iz Srbije sa jednom torbom i dve knjige Ovo je žena Slavka Štimca: "Imala sam malo para i nisam znala engleski"
Blic 15.11.2021
Glumca Slavka Štimca publika poslednjih nedelja gleda u izuzetno popularnoj seriji "Crna svadba", gde tumači lik Mitra. Detalji iz glumčevog privatnog života malo su poznati javnosti, te mnogi ne znaju ko je i kako izgleda njegova supruga. Slavko Štimac… »
Vesti dana »
Kraj toplotnog talasa: Osetniji pad temperature od četvrtka, u većini mesta ispod 30 stepeni
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 31 povezana
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Nemanja Vidić o skaj porukama: Voleo bih da mi neko kaže iz državnih institucija da li je moja bezbednost i dalje ugrožena
Nedeljnik pre 24 satajoš 44 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 54 minutajoš 41 povezana
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 5 satijoš 50 povezanih