Повезане вести

Лоше вести за Радоњића: Један од најбољих не путује у Шпанију, црвено-бели у дербију остали без важног играча!

Лоше вести за Радоњића: Један од најбољих не путује у Шпанију, црвено-бели у дербију остали без важног играча!

Хот спорт 15.11.2021
Кошаркаши Црвене звезде већ су архивирали врло вредну победу у првом овосезонском дуелу са Партизаном. Црвено-белима већ у понедељак следи пут у Шпанију, где црвено беле очекују мечеви дуплог кола (10 и 11.коло) против Басконије… »
Радоњић: Да будемо добри у дуелу против Басконије

Радоњић: Да будемо добри у дуелу против Басконије

Дневник 15.11.2021
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић нада се да ће његов тим имати добар наступ против Басконије у 10. колу Евролиге. Кошаркаши Црвене после победе у првом овосезонском дуелу са Партизаном, путују у Шпанију на… »
Ивановић и Давидовац: Очекујемо реакцију Басконије на смену тренера, честитке Митровићима

Ивановић и Давидовац: Очекујемо реакцију Басконије на смену тренера, честитке Митровићима

Моззарт спорт 15.11.2021
Кошаркаши Црвене звезде Никола Ивановић и Дејан Давидовац изнели утиске после победе у дербију, говорили о очекивања од шпанске турнеје, али се дотакли и пласмана фудбалера Србије на Светско првенство у Катару. Наставља се… »
Звезда без Митровића против Басконије и Реала

Звезда без Митровића против Басконије и Реала

Н1 Инфо 15.11.2021
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић потврдио је да Лука Митровић неће путовати са тимом у Шпанију због повреде коју је доживео у 'вечитом дербију'. Црвено-бели су у недељу савладали Партизан у ‘вечитом дербију’ у АБА… »
Радоњић потврдио, Звезда значајно ослабљена у Шпанији

Радоњић потврдио, Звезда значајно ослабљена у Шпанији

Спортске.нет 15.11.2021
Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић, који је у недељу био најефикаснији појединац у победи против Партизана, пропустиће предстојеће дуеле у Евролиги против Басконије и Реал Мадрида, потврдио је тренер црвено-белих Дејан… »
Радоњић о вређању Обрадовића са трибина: Урадио сам оно што сам сматрао да треба

Радоњић о вређању Обрадовића са трибина: Урадио сам оно што сам сматрао да треба

Моззарт спорт 15.11.2021
Тренер Црвене звезде изнео утиске после дербија и очекивања пред шпанску турнеју. Кошаркаши Црвене звезде нису имали времена ни да прославе победу у вечитом дербију. Савладали су синоћ Партизан, а већ данас одрадили тренинг и… »
Радоњић о гесту према навијачима због вређања Обрадовића

Радоњић о гесту према навијачима због вређања Обрадовића

Нова 15.11.2021
Први овосезонски вечити дерби у кошарци припао је Црвеној звезди, чији су навијачи у хали "Александар Николић" повремено вређали Жељка Обрадовића, тренера Партизана. Дејан Радоњић, тренер црвено-белих, у два наврата је… »
Пантер повредио Митровића – Звезда без јунака дербија игра Евролигу

Пантер повредио Митровића – Звезда без јунака дербија игра Евролигу

Нова 15.11.2021
Лука Митровић зарадио је повреду ока у дуелу са Кевином Пантером у вечитом дебрију и због тога ће пропустити мечеве Црвене звезде у дуплом колу Евролиге. Регионални шампион гостује Басконији (уторак, 20.30) и Реалу (четвртак… »
Радоњић о реакцији на увреде жељку обрадовићу: Кратко и јасно - Урадио сам оно што мислим да треба!

Радоњић о реакцији на увреде жељку обрадовићу: Кратко и јасно - Урадио сам оно што мислим да треба!

Мондо 15.11.2021
Осврнуо се на вечити дерби и открио да ће Звезди битан играч фалити у Шпанији. Осврнуо се на вечити дерби и открио да ће Звезди битан играч фалити у Шпанији. Црвена звезда након победе у "вечитом дербију игра меч са Басконијом у… »
Велики пех, Звезда без јунака дербија на шпанској турнеји

Велики пех, Звезда без јунака дербија на шпанској турнеји

Моззарт спорт 15.11.2021
Лука Митровић, најбољи појединац минулог дуела црвено-белих са Партизаном, неће моћи да помогне екипи Дејана Радоњића у Виторији и Мадриду. Нема Звезда времена ни поштено да прослави победу над Партизаном. Већ вечерас креће пут… »
"Делије" вређале Обрадовића: Радоњић реаговао, а ово су навијачи урадили после тога (ВИДЕО)

"Делије" вређале Обрадовића: Радоњић реаговао, а ово су навијачи урадили после тога (ВИДЕО)

Вечерње новости 14.11.2021
ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић Вратио се после 30 година у српску кошарку најтрофејнији тренер Европе. Ипак, нашао је на увреде у дворани "Александар Николић". - Жељко, Турчине..., чуло се са трибина. Но, добро је да то… »

Вести дана »