Povezane vesti
Vučević: Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora
RTV 15.11.2021
NOVI SAD - Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Novi Sad je korak bliže kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj ulici, nadomak Univerzitetskog centra, koji… »
Vučević: Novi Sad prestonica IT i gejming sektora
Dnevnik 15.11.2021
NOVI SAD: Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, a to je da je naš voljeni grad korak bliže fantastičnom kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj… »
Vučević objavio dobre vesti: Novi Sad na korak od kampusa Epic Games i 3Lateral (foto)
Večernje novosti 15.11.2021
Foto: Instagram - Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, a to je da je naš voljeni grad korak bliže fantastičnom kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u… »
Vučević: Kampus Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj ulici biće useljen 2024. godine
Kurir 15.11.2021
Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula, 16 povređeno u udesu kod Kotora - svi putnici državljani Srbije
Insajder pre 2 satajoš 59 povezanih
Nema primirja na Bliskom istoku: eksplozije odjeknule na jugu Irana, SAD objavile novi talas udara
Dnevnik pre 50 minutajoš 25 povezanih
Ova lepotica sa Balkana je ljubila Sinera posle finala Vimbldona, Šumaher je njen bivši dečko
Telegraf pre 2 satajoš 45 povezanih
Šabić: Defetisti nikada ništa nisu uradili, ako ne uspemo ostavka je uvek rešenje
Radio 021 pre 7 satijoš 25 povezanih