Povezane vesti

Vučević: Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora

Vučević: Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora

RTV 15.11.2021
NOVI SAD - Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Novi Sad je korak bliže kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj ulici, nadomak Univerzitetskog centra… »
Vučević: Novi Sad prestonica IT i gejming sektora

Vučević: Novi Sad prestonica IT i gejming sektora

Dnevnik 15.11.2021
NOVI SAD: Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, a to je da je naš voljeni grad korak bliže fantastičnom kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u… »
Vučević objavio dobre vesti: Novi Sad na korak od kampusa Epic Games i 3Lateral (foto)

Vučević objavio dobre vesti: Novi Sad na korak od kampusa Epic Games i 3Lateral (foto)

Večernje novosti 15.11.2021
Foto: Instagram - Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, a to je da je naš voljeni grad korak bliže fantastičnom kampusu Epic Gamesa i 3Laterala u… »
Vučević: Kampus Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj ulici biće useljen 2024. godine

Vučević: Kampus Epic Gamesa i 3Laterala u Radničkoj ulici biće useljen 2024. godine

Kurir 15.11.2021
Idemo dalje, nema stajanja! Novi Sad je zauzeo mesto regionalnog lidera i prestonice IT i gejming sektora, a danas imam sjajne vesti za sve nas, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by Милош… »

Vesti dana »