Повезане вести
Вучевић: Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора
РТВ 15.11.2021
НОВИ САД - Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, објавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Нови Сад је корак ближе кампусу Епиц Гамеса и 3Латерала у Радничкој улици, надомак… »
Вучевић: Нови Сад престоница ИТ и гејминг сектора
Дневник 15.11.2021
НОВИ САД: Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, а то је да је наш вољени град корак ближе фантастичном кампусу Епиц… »
Вучевић објавио добре вести: Нови Сад на корак од кампуса Епиц Гамес и 3Латерал (фото)
Вечерње новости 15.11.2021
Фото: Инстаграм - Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, а то је да је наш вољени град корак ближе фантастичном кампусу… »
Вучевић: Кампус Епиц Гамеса и 3Латерала у Радничкој улици биће усељен 2024. године
Курир 15.11.2021
Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, објавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Виев тхис пост он Инстаграм А… »
Вести дана »
Временска прогноза за 25. октобар: Облачно и хладније уз могуће падавине
Мондо пре 2 сатајош 7 повезаних
(Видео) Дарко Лазић певао на 40. Рођендану ане Севић Муж изнео велику торту, а слављеница гори у изазовној хаљини: Цела породица на окупу
Блиц пре 41 минутајош 4 повезане
ЦНН: Главни изасланик Русије дошао у САД на ‘званичне’ разговоре о односима две земље
Данас пре 7 сатијош 3 повезане