Повезане вести

Вучевић: Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора

Вучевић: Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора

РТВ 15.11.2021
НОВИ САД - Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, објавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Нови Сад је корак ближе кампусу Епиц Гамеса и 3Латерала у Радничкој улици, надомак… »
Вучевић: Нови Сад престоница ИТ и гејминг сектора

Вучевић: Нови Сад престоница ИТ и гејминг сектора

Дневник 15.11.2021
НОВИ САД: Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, а то је да је наш вољени град корак ближе фантастичном кампусу Епиц… »
Вучевић објавио добре вести: Нови Сад на корак од кампуса Епиц Гамес и 3Латерал (фото)

Вучевић објавио добре вести: Нови Сад на корак од кампуса Епиц Гамес и 3Латерал (фото)

Вечерње новости 15.11.2021
Фото: Инстаграм - Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, а то је да је наш вољени град корак ближе фантастичном кампусу… »
Вучевић: Кампус Епиц Гамеса и 3Латерала у Радничкој улици биће усељен 2024. године

Вучевић: Кампус Епиц Гамеса и 3Латерала у Радничкој улици биће усељен 2024. године

Курир 15.11.2021
Идемо даље, нема стајања! Нови Сад је заузео место регионалног лидера и престонице ИТ и гејминг сектора, а данас имам сјајне вести за све нас, објавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Виев тхис пост он Инстаграм А… »

Вести дана »