Povezane vesti
Nekad glamurozna milionerka sada trune u samici: "Slaba sam i umorna, daju mi trulu hranu"
Telegraf 15.11.2021
Četiri puta joj je odbijen zahtev za puštanje na slobodu nakon plaćanja kaucije. Gislejn Maksvel, uhapšena u julu 2020. godine zbog optužbi da je učestvovala u "seksualnoj eksploataciji i zlostavljanju" maloletnih devojčica od strane pedofila Džefrija… »
Nekada glamurozna milionerka o živom paklu u samici: Jedini prijatelj mi je pacov iz toaleta, hrana kao da je prošla Černobilj…
Kurir 15.11.2021
Slaba sam, umorna, daju mi trulu hranu, crvljive jabuke, a još nijednu noć nisam prespavala bez buđenja, rekla je Gislejn Maksvel u ispovesti iz zatvorske ćelije u Njujorku u kojoj se ta 59-godišnja bivša pripadnica međunarodne elite nalazi već 16 meseci… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 26 povezanih

Nenadić: Tužilaštvo za organizovani kriminal postupa isključivo po Ustavu i zakonima Srbije
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih

Amerikanci bi mogli da dobiju „neku vrstu dividende“ od novih carina
Biznis.rs pre 9 satijoš 25 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane