Повезане вести

Откривамо за шта је Ана Бекута добила највећи бакшиш на слављу код Рајковића

Откривамо за шта је Ана Бекута добила највећи бакшиш на слављу код Рајковића

Нова 16.11.2021
Фудбалери репрезентације Србије синоћ су слетели на београдски аеродром "Никола Тесла" право из Лисабона, где су победили Португалце и пласирали се на Светско првенство 2022. Међутим, голман Предраг Рајковић се из Лисабона вратио… »
Ана Бекута запевала српском репрезентативцу! Голман јој дао бакшиш, а ево која песма га је погодила (видео)

Ана Бекута запевала српском репрезентативцу! Голман јој дао бакшиш, а ево која песма га је погодила (видео)

Мондо 16.11.2021
Предраг Рајковић и његова супруга Ана прославили су први рођенан сина. Предраг Рајковић и његова супруга Ана прославили су први рођенан сина. Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић вретио се пре своје екипе из Лисабона… »
Славље фудбалера уз Бекуту: Рајковић части, „погодила“ га песма ВИДЕО

Славље фудбалера уз Бекуту: Рајковић части, „погодила“ га песма ВИДЕО

Нова 16.11.2021
Фудбалери Србије вечерас су из Лисабона слетели у Београд након победе на репрезентацијом Португала, којом су себи обезбедили место у квалификацијама за Светско првенство у Катару. Голман Предраг Рајковић се из Лисабона вратио… »
(Видео) Рајковић ани бекути дао 50 евра: Српски фудбалер слави после Португала: "Кад имам ја дајем, кад немам ја просим"

(Видео) Рајковић ани бекути дао 50 евра: Српски фудбалер слави после Португала: "Кад имам ја дајем, кад немам ја просим"

Блиц 15.11.2021
Голман Предраг Рајковић се из Лисабона у Београд вратио мало пре остатка екипе, како би присуствовао рођенданској прославили сина, на којој је госте забављала чувена певачица Ана Бекута. Фудбалска репрезентација Србије синоћ је… »
(Видео) Дубок деколте за рођендан сина: Рајковић се из Лисабона вратио пре свих, а све очи на журки упрте у његову жену - тек…

(Видео) Дубок деколте за рођендан сина: Рајковић се из Лисабона вратио пре свих, а све очи на журки упрте у његову жену - тек…

Блиц 15.11.2021
Голман Предраг Рајковић се из Лисабона у Београд вратио пре остатка екипе, како би присуствовао рођенданској прославили сина. Фудбалска репрезентација Србије синоћ је, подсетимо, обезбедила пласман на Светско првенство у Катару… »

Вести дана »