Повезане вести

Огласила се бањалучка старлета након пожара у тржном центру: "Не можете га запалити толико пута колико ћу ја да га купим"

Огласила се бањалучка старлета након пожара у тржном центру: "Не можете га запалити толико пута колико ћу ја да га купим"

Блиц 16.11.2021
Бањалучкој старлети Божани Вујиновић запаљен је аутомобил у гаражи тржног центра “Делта Планет“, а сада се и она огласила тим поводом на друштвеној мрежи Инстаграм. - Не можете га запалити толико пута колико ћу ја да га купим –… »
Буктиња у тржном центру подигла полицију на ноге: Потрага за особом која је запалила ауто бањалучке старлете

Буктиња у тржном центру подигла полицију на ноге: Потрага за особом која је запалила ауто бањалучке старлете

Блиц 16.11.2021
Бањалучка полиција трага за пироманом који је јуче у гаражи тржног центра “Делта” запалио аутомобил бањалучке старлете Божане Вујиновић. Кривично дело квалификовано је као изазивање опште опасности. Надлежној полицијској… »
Аутомобил познате старлете намерно запаљен: Мушкарац са канистером прилази џипу, након тога је букнуо пожар (видео)

Аутомобил познате старлете намерно запаљен: Мушкарац са канистером прилази џипу, након тога је букнуо пожар (видео)

Блиц 15.11.2021
Бањалучкој старлети Божани Вујиновић запаљен је аутомобил данас у гаражи једног тржног центра. Утврђено је ово након прегледа снимака безбедносних камера које се налазе у гаражи тржног центра у Бањалуци, пише Српскаинфо. На… »

Вести дана »