Повезане вести
Тежак задатак пред Вучићем у Москви: Немци блокирали "Северни ток 2", цена гаса прешла 1.000 долара
Вечерње новости 16.11.2021
Фото: Председништво Србије То је први пут од 27. октобра да цена плина премашује психолошку границу, а подаци са берзи потврђују да последњи "скок" износи око 11 одсто. Ова економска и стратешка игра између САД и ЕУ са једне и… »
Вучић о састанку са Путином 25. новембра: Главна тема биће цена гаса
Слободна Европа 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић најавио је у уторак, 16. новембра, да 24. новембра путује у Москву, где ће се дан касније састати са председником Русије Владимиром Путином, са којим ће, како је рекао, понајвише разговарати о… »
"Срећан сам кад видим са колико вере и љубави војска ради" Вучић најавио нова улагања и оружје за Војску Србије
Србија данас 16.11.2021
Председник је, након приказа обуке Речне флоте на Сави, у војном комплексу "Мачвански партизански одред" код Шапца, присуствовао тактичко-технички збор средстава наоружања и војне опреме Копнене војске. Председник Србије… »
Вучић о састанку с Путином: Сваког дана се спремам, имам трему иако ми није први
Н1 Инфо 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће 24. новембра у Москви разговарати са руским председником Владимиром Путином о набавци гаса из те земље и додао да се нада да ће за Србију обезбедити "најбољу цену у Европи"… »
Вучић: Не очекујем ништа од данашњих разговора у Бриселу, са Путином о три теме
РТС 16.11.2021
Председник Србија Александар Вучић рекао је да од разговара у Бриселу не очекује ништа, али да је сваки помак добар, а поруке ЕУ у вези примене договореног оценио је разумним. Сваког дана се спремамо за сусрет с Путином, пратимо… »
Вучић о томе зашто иде код Путина
Вести онлине 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да 24.новембра путује у Москву, где ће се дан касније састати са председником Русије Владимиром Путином, са којим ће, каже, понајвише разговарати о гасу. – Сваког дана се… »
Председник о сусрету са Путином: Велику трему имам пред тај састанак
Србија данас 16.11.2021
Председник је рекао да се сваког дана спрема за састанак са руским лидером. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да у Москву иде 24. новембра и са председником Владимиром Путином има састанак 25. новембра. - Данас… »
Вести дана »
Трамп разочаран што Зеленски није прочитао мировни план за Украјину
Спутник пре 23 минутајош 20 повезаних
Тајланд извео ваздушне ударе дуж спорне границе са Камбоџом /видео/
Спутник пре 18 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 43 минутајош 12 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних