Povezane vesti
Težak zadatak pred Vučićem u Moskvi: Nemci blokirali "Severni tok 2", cena gasa prešla 1.000 dolara
Večernje novosti 16.11.2021
Foto: Predsedništvo Srbije To je prvi put od 27. oktobra da cena plina premašuje psihološku granicu, a podaci sa berzi potvrđuju da poslednji "skok" iznosi oko 11 odsto. Ova ekonomska i strateška igra između SAD i EU sa jedne i Ruske Federacije sa druge… »
Vučić o sastanku sa Putinom 25. novembra: Glavna tema biće cena gasa
Slobodna Evropa 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u utorak, 16. novembra, da 24. novembra putuje u Moskvu, gde će se dan kasnije sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, sa kojim će, kako je rekao, ponajviše razgovarati o gasu. “Danas je cena gasa… »
"Srećan sam kad vidim sa koliko vere i ljubavi vojska radi" Vučić najavio nova ulaganja i oružje za Vojsku Srbije
Srbija danas 16.11.2021
Predsednik je, nakon prikaza obuke Rečne flote na Savi, u vojnom kompleksu "Mačvanski partizanski odred" kod Šapca, prisustvovao taktičko-tehnički zbor sredstava naoružanja i vojne opreme Kopnene vojske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »
Vučić o sastanku s Putinom: Svakog dana se spremam, imam tremu iako mi nije prvi
N1 Info 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će 24. novembra u Moskvi razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o nabavci gasa iz te zemlje i dodao da se nada da će za Srbiju obezbediti "najbolju cenu u Evropi". Vučić je ocenio da će to… »
Vučić: Ne očekujem ništa od današnjih razgovora u Briselu, sa Putinom o tri teme
RTS 16.11.2021
Predsednik Srbija Aleksandar Vučić rekao je da od razgovara u Briselu ne očekuje ništa, ali da je svaki pomak dobar, a poruke EU u vezi primene dogovorenog ocenio je razumnim. Svakog dana se spremamo za susret s Putinom, pratimo kako su Rusi postigli… »
Vučić o tome zašto ide kod Putina
Vesti online 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da 24.novembra putuje u Moskvu, gde će se dan kasnije sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, sa kojim će, kaže, ponajviše razgovarati o gasu. – Svakog dana se spremamo za taj susret, pratimo… »
Predsednik o susretu sa Putinom: Veliku tremu imam pred taj sastanak
Srbija danas 16.11.2021
Predsednik je rekao da se svakog dana sprema za sastanak sa ruskim liderom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Moskvu ide 24. novembra i sa predsednikom Vladimirom Putinom ima sastanak 25. novembra. - Danas je cena gasa ponovo… »
Vesti dana »

Nevreme iz Slavonije stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Srbija ubedljivo pobedila Sloveniju u generalnoj probi pred Evrobasket
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 28 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 38 povezanih

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 26 povezanih