Povezane vesti
Vučić: Mladića i Ulemeka nikada ne pominjem, sem kad me novinari za njih pitaju
N1 Info 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. „Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića pominju neki… »
Vučić: Mladića i Legiju spominjem samo kada me novinari za njih pitaju
Beta 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. "Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića… »
Vučić: Legijom plaše narod, ja o njemu ne pričam
Dnevnik 16.11.2021
ŠABAC: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se danas toliko govori o Ratku Mladiću ili Miloradu Ulemeku Legiji i navodnom puštanju Legije na slobodu, zato što pojedini tajkuni i političari koji drže i deo medija, nemaju šta da ponude građanima, pa… »
Vučić: Mladića i Legiju spominjem samo kada me novinari za njih pitaju
Nova 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. „Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića… »
"Eno ga legija na slobodi" Vučić o puštanju Milorada Ulemeka iz zatvora: Slušam to svaka tri meseca
Srbija danas 16.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se danas toliko govori o Ratku Mladiću ili Miloradu Ulemeku Legiji i navodnom puštanju Legije na slobodu, zato što pojedini tajkuni i političari koji drže i deo medija, nemaju šta da ponude građanima, pa zato… »
Vesti dana »

Spremite se za pravi letnji udar – temperature do 40 stepeni
Glas juga pre 37 minutajoš 25 povezanih

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 25 povezanih

„Stavite Jokića u drugi tim, pa da vidimo“: Čuveni stručnjak otkrio detalj u igri Srbije koji skoro niko nije primetio
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 8 satijoš 7 povezanih