Повезане вести
Вучић: Младића и Улемека никада не помињем, сем кад ме новинари за њих питају
Н1 Инфо 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. „Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате нешто… »
Вучић: Младића и Легију спомињем само када ме новинари за њих питају
Бета 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. "Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате… »
Вучић: Легијом плаше народ, ја о њему не причам
Дневник 16.11.2021
ШАБАЦ: Председник Александар Вучић изјавио је да се данас толико говори о Ратку Младићу или Милораду Улемеку Легији и наводном пуштању Легије на слободу, зато што поједини тајкуни и политичари који држе и део медија, немају шта… »
Вучић: Младића и Легију спомињем само када ме новинари за њих питају
Нова 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. „Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате… »
"Ено га легија на слободи" Вучић о пуштању Милорада Улемека из затвора: Слушам то свака три месеца
Србија данас 16.11.2021
Председник Александар Вучић изјавио је да се данас толико говори о Ратку Младићу или Милораду Улемеку Легији и наводном пуштању Легије на слободу, зато што поједини тајкуни и политичари који држе и део медија, немају шта да… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана