Повезане вести

Вучић: Младића и Улемека никада не помињем, сем кад ме новинари за њих питају

Вучић: Младића и Улемека никада не помињем, сем кад ме новинари за њих питају

Н1 Инфо 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. „Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате нешто… »
Вучић: Младића и Легију спомињем само када ме новинари за њих питају

Бета 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. "Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате… »
Вучић: Легијом плаше народ, ја о њему не причам

Вучић: Легијом плаше народ, ја о њему не причам

Дневник 16.11.2021
ШАБАЦ: Председник Александар Вучић изјавио је да се данас толико говори о Ратку Младићу или Милораду Улемеку Легији и наводном пуштању Легије на слободу, зато што поједини тајкуни и политичари који држе и део медија, немају шта… »

Нова 16.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да никада не спомиње "имена" Ратка Младића и Милорада Улемека, сем када га новинари за њих питају. „Никад у животу нисам споменуо Милорада Улемека Легију осим кад ме питате… »
"Ено га легија на слободи" Вучић о пуштању Милорада Улемека из затвора: Слушам то свака три месеца

"Ено га легија на слободи" Вучић о пуштању Милорада Улемека из затвора: Слушам то свака три месеца

Србија данас 16.11.2021
Председник Александар Вучић изјавио је да се данас толико говори о Ратку Младићу или Милораду Улемеку Легији и наводном пуштању Легије на слободу, зато што поједини тајкуни и политичари који држе и део медија, немају шта да… »

Вести дана »