Povezane vesti
Vučić: Mladića i Ulemeka nikada ne pominjem, sem kad me novinari za njih pitaju
N1 Info 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. „Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića pominju neki… »
Vučić: Mladića i Legiju spominjem samo kada me novinari za njih pitaju
Beta 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. "Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića… »
Vučić: Legijom plaše narod, ja o njemu ne pričam
Dnevnik 16.11.2021
ŠABAC: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se danas toliko govori o Ratku Mladiću ili Miloradu Ulemeku Legiji i navodnom puštanju Legije na slobodu, zato što pojedini tajkuni i političari koji drže i deo medija, nemaju šta da ponude građanima, pa… »
Vučić: Mladića i Legiju spominjem samo kada me novinari za njih pitaju
Nova 16.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikada ne spominje "imena" Ratka Mladića i Milorada Ulemeka, sem kada ga novinari za njih pitaju. „Nikad u životu nisam spomenuo Milorada Ulemeka Legiju osim kad me pitate nešto. Ratka Mladića… »
"Eno ga legija na slobodi" Vučić o puštanju Milorada Ulemeka iz zatvora: Slušam to svaka tri meseca
Srbija danas 16.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se danas toliko govori o Ratku Mladiću ili Miloradu Ulemeku Legiji i navodnom puštanju Legije na slobodu, zato što pojedini tajkuni i političari koji drže i deo medija, nemaju šta da ponude građanima, pa zato… »
Vesti dana »
Spektakularna koreografija "Firme": Navijači Vojvodine moćnom porukom podržali svoj tim, a onda prekinuli meč
Kurir pre 2 minutajoš 57 povezanih
Probudite se uz Euronews Jutro: Tramp u Pekingu - šta je na agendi?
Euronews pre 21 minutajoš 61 povezana
"Jedini ste poslanik na kojeg je sletela muva" Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izmenama seta izbornih zakona, Janjić i Jovanov u klinču (video)
Blic pre 2 minutajoš 44 povezane
Gotika, futurizam, mrak: Ovo su 3 najmoćnija kostima sa Evrovizije o kojima se najviše priča!
Kurir pre 4 satijoš 73 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Približava se kraj rata u Ukrajini; Putin: "Orešnik" može da se naoruža nuklearnim bojevim glavama
RTV pre 4 satijoš 27 povezanih