Povezane vesti
Lečio sam se od alkohola i krao sam! Ispovest sina Snežane Đurišić - sve o odnosu s majkom i tome da ga je isterala
Mondo 16.11.2021
Marko Gvozdenović otvorio je dušu posle brojnih skandala. Marko Gvozdenović otvorio je dušu posle brojnih skandala. Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, oglasio se posle brojnih skandala zbog kojih je bio u žiži javnosti, a koji su se ticali… »
"Lečio sam se od alkohola i krao sam": Ispovest problematičnog sina Snežane Đurišić: Evo šta kaže o odnosu sa majkom
Blic 16.11.2021
Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović progovorio je o porocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije ragovarao sa majkom. Njega je gazdarica jedne picerije optužila da ima problema sa alkoholom, te da je od nje ukrao pazar i automobil… »
Šok ispovest sina Snežane Đurišić: Lečio sam se od alkohola i krao sam! A evo šta Marko kaže o odnosu sa majkom!
Kurir 16.11.2021
Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, otvorio je dušu nakon brojnih skandala zbog čega je često bio u žiži javnosti. On je sada za Telegraf.rs progovorio o porocima, lčenju od alkohola, kao i o periodu kada nije ragovarao sa majkom. Rekao si… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Od ponoći kreće nafta iz JANAF-a ka rafineriji u Pančevu
RTS pre 6 satijoš 34 povezane
U svakoj šali malo šale Medvedev: Stanovnici Grenlanda mogli bi da glasaju za pridruživanje Rusiji
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Pakao! Srbija strepi! Dušan Mandić pred suspenzijom, evo šta kaže pravilnik za brutaliti zbog koga je isključen!
Kurir pre 21 minutajoš 54 povezane
Bruto devizne rezerve u decembru 2025. iznosile oko 29 milijardi evra
Forbes pre 6 satijoš 30 povezanih
Večeras novo naoblačenje, tokom noći i u utorak ujutru slab sneg ili slaba kiša
RTK pre 2 satajoš 36 povezanih