Повезане вести

Лечио сам се од алкохола и крао сам! Исповест сина Снежане Ђуришић - све о односу с мајком и томе да га је истерала

Лечио сам се од алкохола и крао сам! Исповест сина Снежане Ђуришић - све о односу с мајком и томе да га је истерала

Мондо 16.11.2021
Марко Гвозденовић отворио је душу после бројних скандала. Марко Гвозденовић отворио је душу после бројних скандала. Син певачице Снежане Ђуришић, Марко Гвозденовић, огласио се после бројних скандала због којих је био у жижи… »
"Лечио сам се од алкохола и крао сам": Исповест проблематичног сина Снежане Ђуришић: Ево шта каже о односу са мајком

"Лечио сам се од алкохола и крао сам": Исповест проблематичног сина Снежане Ђуришић: Ево шта каже о односу са мајком

Блиц 16.11.2021
Син певачице Снежане Ђуришић, Марко Гвозденовић проговорио је о пороцима, лечењу од алкохола, као и о периоду када није раговарао са мајком. Њега је газдарица једне пицерије оптужила да има проблема са алкохолом, те да је од… »
Шок исповест сина Снежане Ђуришић: Лечио сам се од алкохола и крао сам! А ево шта Марко каже о односу са мајком!

Шок исповест сина Снежане Ђуришић: Лечио сам се од алкохола и крао сам! А ево шта Марко каже о односу са мајком!

Курир 16.11.2021
Марко Гвозденовић, син певачице Снежане Ђуришић, отворио је душу након бројних скандала због чега је често био у жижи јавности. Он је сада за Телеграф.рс проговорио о пороцима, лчењу од алкохола, као и о периоду када није… »

Вести дана »