Повезане вести
Комшић: Реч рат се у БиХ отворено помиње
Политика 16.11.2021
БОН – Упркос изјавама међународних политичких и војних представника да у БиХ нема опасности од сукоба, председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић у изјави за Дојче веле каже да се реч „рат” у БиХ отворено помиње, као и у… »
Комшић: Нећу допустити цепање БиХ, ако треба бранићу је као 1990-их
Н1 Инфо 16.11.2021
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић изјавио је, поводом најновијих тензија у тој земљи, да не може да допусти да је неко "цепа и уништава" и да ће је, ако буде потребно, бранити као 90-их година. „Све… »
Комшић: Реч рат се у БиХ и немачким медијима отворено помиње
РТВ 16.11.2021
БОН - Упркос изјавама међународних политичких и војних представника да у БиХ нема опасности од сукоба, председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић у изјави за Дојче веле каже да се реч "рат" у БиХ отворено помиње, као и у… »
Комшић: Нећу дозволити да ми се отима комад земље
Вести онлине 16.11.2021
“Ако ме сатерају уза зид”, каже Жељко Комшић, бранићу се исто као деведесетих. Тако је члан Председништва БиХ у разговору за ДВ описао атмосферу у земљи и поручио које су црвене линије. – Мислили смо да је то време прошло –… »
Комшић поново удара на Додика и Србе: У БиХ се рат отворено помиње
Вечерње новости 16.11.2021
Фото Тањуг/АП Комшић каже да су мислили да је то време прошло, али се, наводи, „спирала зла убрзава“. - Не можете побећи ни од тога, и дође тренутак да се и са тим суочите - рекао је Комшић у Штугарту, где су се протеклог… »
Комшић: Нећу дозволити да ми се отима комад земље
Дојче веле 16.11.2021
„Ако ме сатерају уза зид“, каже Жељко Комшић, браниће се исто као деведесетих. Тако је члан Председништва БиХ у разговору за ДВ описао атмосферу у земљи и поручио које су црвене линије. „Мислили смо да је то време прошло“… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 1 сатјош 19 повезаних
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 55 минутајош 18 повезаних
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 4 минутајош 12 повезаних