Povezane vesti
Komšić: Reč rat se u BiH otvoreno pominje
Politika 16.11.2021
BON – Uprkos izjavama međunarodnih političkih i vojnih predstavnika da u BiH nema opasnosti od sukoba, predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić u izjavi za Dojče vele kaže da se reč „rat” u BiH otvoreno pominje, kao i u nemačkim… »
Komšić: Neću dopustiti cepanje BiH, ako treba braniću je kao 1990-ih
N1 Info 16.11.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izjavio je, povodom najnovijih tenzija u toj zemlji, da ne može da dopusti da je neko "cepa i uništava" i da će je, ako bude potrebno, braniti kao 90-ih godina. „Sve ću učiniti da… »
Komšić: Reč rat se u BiH i nemačkim medijima otvoreno pominje
RTV 16.11.2021
BON - Uprkos izjavama međunarodnih političkih i vojnih predstavnika da u BiH nema opasnosti od sukoba, predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić u izjavi za Dojče vele kaže da se reč "rat" u BiH otvoreno pominje, kao i u nemačkim medijima… »
Komšić: Neću dozvoliti da mi se otima komad zemlje
Vesti online 16.11.2021
“Ako me sateraju uza zid”, kaže Željko Komšić, braniću se isto kao devedesetih. Tako je član Predsedništva BiH u razgovoru za DW opisao atmosferu u zemlji i poručio koje su crvene linije. – Mislili smo da je to vreme prošlo – rekao je… »
Komšić ponovo udara na Dodika i Srbe: U BiH se rat otvoreno pominje
Večernje novosti 16.11.2021
Foto Tanjug/AP Komšić kaže da su mislili da je to vreme prošlo, ali se, navodi, „spirala zla ubrzava“. - Ne možete pobeći ni od toga, i dođe trenutak da se i sa tim suočite - rekao je Komšić u Štugartu, gde su se proteklog vikenda okupili… »
Komšić: Neću dozvoliti da mi se otima komad zemlje
Dojče vele 16.11.2021
„Ako me sateraju uza zid“, kaže Željko Komšić, braniće se isto kao devedesetih. Tako je član Predsedništva BiH u razgovoru za DW opisao atmosferu u zemlji i poručio koje su crvene linije. „Mislili smo da je to vreme prošlo“, rekao je… »
Vesti dana »

Seul uvodi vanredne mere nakon što su stupile na snagu nove carine SAD
Euronews pre 37 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Euronews pre 25 minutajoš 19 povezanih

Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje Dodika, Viškovića i Stevandića
RTS pre 20 minutajoš 15 povezanih

Lavrov reagovao, objasnio u kom slučaju Rusija neće praviti kompromis sa Ukrajinom
Danas pre 25 minutajoš 12 povezanih