Povezane vesti
Postignuta najviša cena: Slika Fride Kalo prodata za neverovatnih 34,9 miliona dolara
Večernje novosti 17.11.2021
Foto: Depositphotos Naslikana 1949, slika "Diego i ja" prodata je nepoznatom kupcu na aukciji u NJujorku, a to je jedno od najvažnijih dela slikarke ponuđenih na prodaju. Kalo, koja je u mladosti doživela tešku saobraćajnu nezgodu, napravila je oko… »
Autoportret Fride Kalo prodat za rekordnih 34,9 miliona dolara
Novi magazin 17.11.2021
Autoportret meksičke umetnice Fride Kalo prodat je za rekordnih 34,9 miliona dolara u aukcijskoj kući Sotbi u Njujorku. To je najviša cena dostignuta na aukciji za neko latinoameričko umetničko delo, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Prethodni rekord… »
Auto-portret Fride Kalo prodat za 35 miliona dolara
RTV 17.11.2021
NJUJORK - Autoportret meksičke slikarke Fride Kalo, na kojem je i njen suprug Dijego Rivera, prodat je na aukciji za 34,9 miliona dolara, čime je postao njeno najskuplje delo. Slika "Dijego i ja", završena 1949. godine, prodata je nepoznatom kupcu na… »
Slika Fride Kahlo prodana na aukciji za rekordnih 34,9 milijuna dolara
Slobodna Evropa 17.11.2021
Slika meksičke umjetnice Fride Kahlo prodana je na aukcijskoj kući Sotheby's u New Yorku za rekordnih 34,9 milijuna dolara. To je najviša cijena plaćena na aukciji za latinoamerička umjetnička djela. Rekord je prethodno postavio Diego Rivera, s… »
Autoportret Fride Kalo prodat za 35 miliona dolara
Telegraf 17.11.2021
Stekla je svetsku slavu nakon njene smrti 1954. godina. Autoportret meksičke slikarke Fride Kalo, na kojem je i njen suprug Dijego Rivera, prodat je na aukciji za 34,9 miliona dolara, čime je postao njeno najskuplje delo. Slika "Dijego i ja", završena… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 4 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih