Povezane vesti
Postignuta najviša cena: Slika Fride Kalo prodata za neverovatnih 34,9 miliona dolara
Večernje novosti 17.11.2021
Foto: Depositphotos Naslikana 1949, slika "Diego i ja" prodata je nepoznatom kupcu na aukciji u NJujorku, a to je jedno od najvažnijih dela slikarke ponuđenih na prodaju. Kalo, koja je u mladosti doživela tešku saobraćajnu nezgodu, napravila je oko… »
Autoportret Fride Kalo prodat za rekordnih 34,9 miliona dolara
Novi magazin 17.11.2021
Autoportret meksičke umetnice Fride Kalo prodat je za rekordnih 34,9 miliona dolara u aukcijskoj kući Sotbi u Njujorku. To je najviša cena dostignuta na aukciji za neko latinoameričko umetničko delo, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Prethodni rekord… »
Auto-portret Fride Kalo prodat za 35 miliona dolara
RTV 17.11.2021
NJUJORK - Autoportret meksičke slikarke Fride Kalo, na kojem je i njen suprug Dijego Rivera, prodat je na aukciji za 34,9 miliona dolara, čime je postao njeno najskuplje delo. Slika "Dijego i ja", završena 1949. godine, prodata je nepoznatom kupcu na… »
Slika Fride Kahlo prodana na aukciji za rekordnih 34,9 milijuna dolara
Slobodna Evropa 17.11.2021
Slika meksičke umjetnice Fride Kahlo prodana je na aukcijskoj kući Sotheby's u New Yorku za rekordnih 34,9 milijuna dolara. To je najviša cijena plaćena na aukciji za latinoamerička umjetnička djela. Rekord je prethodno postavio Diego Rivera, s… »
Autoportret Fride Kalo prodat za 35 miliona dolara
Telegraf 17.11.2021
Stekla je svetsku slavu nakon njene smrti 1954. godina. Autoportret meksičke slikarke Fride Kalo, na kojem je i njen suprug Dijego Rivera, prodat je na aukciji za 34,9 miliona dolara, čime je postao njeno najskuplje delo. Slika "Dijego i ja", završena… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana