Povezane vesti
Šutanovac: „Nisam se iščlanio iz DS, osim ako me nisu izbacili a da ne znam“
Nova 17.11.2021
Bivši potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da nije odstupio od DS, niti je pristupio bilo kom drugom pokretu ili stranci, pa ni Demokratama Srbije. Šutanovac je za „Danas“ izjavio da se „nije iščlanio iz DS… »
Šutanovac: Nisam se iščlanio iz DS, osim ako me nisu izbacili a da mi nisu rekli
N1 Info 17.11.2021
Bivši potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da nije odstupio od DS, niti je pristupio bilo kom drugom pokretu ili stranci, pa ni Demokratama Srbije. Šutanovac je za list Danas izjavio da se „nije iščlanio iz DS, osim… »
Šutanovac: Nisam istupio iz DS, ni pristupio bilo kojoj drugoj stranci ni pokretu
Novi magazin 17.11.2021
Bivši potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da nije odstupio od DS, niti je pristupio bilo kom drugom pokretu ili stranci, pa ni Demokratama Srbije. Šutanovac je za "Danas" izjavio da se "nije iščlanio iz DS, osim… »
Šutanovac: Nisam istupio iz DS, ni pristupio bilo kom drugom pokretu
Danas 17.11.2021
Nisam ni odstupio od Demokratske stranke (DS), ni pristupio bilo kom drugom pokretu ili stranci, pa ni Demokratama Srbije – rekao je za Danas Dragan Šutanovac, nekadašnji predsednik DS povodom pominjanja njegovog imena među nekadašnjim članovima… »
Vesti dana »

Advokati potvrdili: Preostaloj trojici aktivista iz Novog Sada određen kućni pritvor
Insajder pre 7 minutajoš 39 povezanih

Aktivisti SNS-a negiraju krivicu za napad, studentica prepoznala napadača
Al Jazeera pre 16 minutajoš 41 povezana

NALED nominovao deset reformskih prioriteta za novu Vladu Srbije
Nova ekonomija pre 2 satajoš 15 povezanih

Zelenski: Nemačka će finansirati proizvodnju oružja dugog dometa u Ukrajini
RTV pre 52 minutajoš 14 povezanih

„Po Vučićevom nalogu 94 miliona evra iz budžeta odlazi u nepoznato, najviše se slabi vojni budžet“
Nova pre 37 minutajoš 14 povezanih