Повезане вести

Шутановац: „Нисам се ишчланио из ДС, осим ако ме нису избацили а да не знам“

Шутановац: „Нисам се ишчланио из ДС, осим ако ме нису избацили а да не знам“

Нова 17.11.2021
Бивши потпредседник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да није одступио од ДС, нити је приступио било ком другом покрету или странци, па ни Демократама Србије. Шутановац је за „Данас“ изјавио да се „није… »
Шутановац: Нисам се ишчланио из ДС, осим ако ме нису избацили а да ми нису рекли

Шутановац: Нисам се ишчланио из ДС, осим ако ме нису избацили а да ми нису рекли

Н1 Инфо 17.11.2021
Бивши потпредседник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је да није одступио од ДС, нити је приступио било ком другом покрету или странци, па ни Демократама Србије. Шутановац је за лист Данас изјавио да се „није… »
Шутановац: Нисам иступио из ДС, ни приступио било којој другој странци ни покрету

Шутановац: Нисам иступио из ДС, ни приступио било којој другој странци ни покрету

Нови магазин 17.11.2021
Бивши потпредседник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је данас да није одступио од ДС, нити је приступио било ком другом покрету или странци, па ни Демократама Србије. Шутановац је за "Данас" изјавио да се "није… »
Шутановац: Нисам иступио из ДС, ни приступио било ком другом покрету

Шутановац: Нисам иступио из ДС, ни приступио било ком другом покрету

Данас 17.11.2021
Нисам ни одступио од Демократске странке (ДС), ни приступио било ком другом покрету или странци, па ни Демократама Србије – рекао је за Данас Драган Шутановац, некадашњи председник ДС поводом помињања његовог имена међу… »

Вести дана »