Povezane vesti
Anksioznost, loši komentari, deca: Voditeljka Slagalice se posle razvoda bori sa problemima, posećuje psihoterapeuta
Mondo 17.11.2021
Voditeljka Marija Veljković je majka troje dece, a nakon što se razvela prolazi kroz mnoge probleme o kojima iskreno govori. Voditeljka Marija Veljković je majka troje dece, a nakon što se razvela prolazi kroz mnoge probleme o kojima iskreno govori… »
(Video) "svi kažu da samo čitam pitanja, ali moj posao je ozbiljan": Marija Veljković iz "Slagalice" o osudama i borbi sa…
Blic 17.11.2021
- U ovoj zemlji mi se čini, počev od mog posla, gde komentarišu: "šta ona radi, samo čita pitanja", da svi samo osuđuju. Ne, za moj posao su potrebne ozbiljne pripreme - ističe popularna voditeljka i dodaje da joj je psihoterapija pomogla da se izbori sa… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

"Kasnimo, birala sam haljinu": Tea Tairović stigla kod Matića s mužem, prisetila se svog 18. rođendana (Video)
Mondo pre 1 satjoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 41 povezana

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 4 satijoš 16 povezanih

Tenkovi na ulicama Beograda: Izazvali haos u saobraćaju i razrovali asfalt
Nedeljnik pre 5 satijoš 25 povezanih