Повезане вести

Ђилас: Спотови против мене праве се у кабинету председника на Андрићевом венцу

Н1 Инфо 17.11.2021
"Очекивао сам свашта од напредњака, можда само не оваквог интензитета. Више ме ништа не може изненадити, очигледно не постоји дно и граница коју неће прећи зарад неких политичких интереса", рекао је лидер Странке слободе и… »

Нова 17.11.2021
"Очекивао сам свашта од напредњака, можда само не оваквог интензитета. Више ме ништа не може изненадити, очигледно не постоји дно и граница коју неће прећи зарад неких политичких интереса", рекао је лидер Странке слободе и… »
Премијерка свих грађана или портпаролка СНС: Брнабић на Твитеру напада Ђиласа

Премијерка свих грађана или портпаролка СНС: Брнабић на Твитеру напада Ђиласа

Н1 Инфо 17.11.2021
Председница Владе Ана Брнабић, уместо да води државу, што јој је посао по Уставу, свела је себе на портпарола СНС који води кампању против једног опозиционог лидера. То кажу саговорници Н1 после објављивања најновијег видео… »
Стефановић: Брнабић је право лице корумпиране и неспособне власти

Стефановић: Брнабић је право лице корумпиране и неспособне власти

Данас 17.11.2021
Премијерка Ана Брнабић наставила је да се обрачунава са политичким неистомишљеницима путем друштвених мрежа. Синоћ је на свом Твитер налогу пустила спот у којем сугерише да је лидер ССП Драган Ђилас „покрао децу у Београду“… »
Премијерка каже да спотом не таргетира Ђиласа, већ само износи „шта је радио“

Премијерка каже да спотом не таргетира Ђиласа, већ само износи „шта је радио“

Н1 Инфо 17.11.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић одбацила је наводе да "таргетира и дехуманизује" лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, уверена да само износи чињенице. Зашто он није у затвору, мени и данас није јасно. Ако је све… »
Апел уродио плодом, али мора боље: Брнабићева - Боља епидемиолошка ситуација, помогла трећа доза

Апел уродио плодом, али мора боље: Брнабићева - Боља епидемиолошка ситуација, помогла трећа доза

Вечерње новости 17.11.2021
Фото: Тањуг - Задовољна сам у овом тренутку како иде, мислим да ће се показати јако добром одлука да кренемо тако рано са бустер дозом. Имамо у овом тренутку око 1,26 милиона људи који су вакцинисани трећом дозом, што је више… »
Брнабић: Тренутно нас спасава трећа доза вакцине

Брнабић: Тренутно нас спасава трећа доза вакцине

Данас 17.11.2021
Нас у овом тенутку трећа доза вакцине спасава, оценила је данас премијерка Ана Брнабић за ТВ Пинк, истичући да је епидемиолошка ситуација „све боља“, али и да и све то није „довољно добро“. Она је прецизирала да је 1,260… »

Вести дана »