Повезане вести

Лисабон из другог угла: Сви се радују на терену, само се Гудељ бори са емоцијама на клупи (видео)

Лисабон из другог угла: Сви се радују на терену, само се Гудељ бори са емоцијама на клупи (видео)

Моззарт спорт 17.11.2021
Српском асу претешко пао кикс код примљеног гола у 2. минуту. Два детаља која су вероватно свима промакла у моментима огромне радости када је Орсато одсвирао крај меча у Лисабону: у вулкану славља српских фудбалера на терену у… »
"Отишао сам у свлачионицу, мислили су да ми је позлило!" Пикси није дочекао на терену крај меча: Тек тад ми је било јасно!

"Отишао сам у свлачионицу, мислили су да ми је позлило!" Пикси није дочекао на терену крај меча: Тек тад ми је било јасно!

Спортал блиц 17.11.2021
Селектор , , тешко је поднео додатних четири минута игре након Митровићевог гола. Драматична завршница у Лисабону имала је срећан крај по “орлове” који су голом Александра Митровића у 90. минуту обезбедили прво место у… »
Ово нисте нигде могли да видите: Нестваран снимак, сузе и ерупција славља "орлова" секунд после гола Митровића (видео)

Ово нисте нигде могли да видите: Нестваран снимак, сузе и ерупција славља "орлова" секунд после гола Митровића (видео)

Вечерње новости 17.11.2021
Фото: Принтскрин/Твиттер/@ФССрбије Подсетимо, наш државни тим је у недељу извео антологијски преокрет. Тамо су "орлови", јурећи победу која их је једина водила директно на Мундијал, најпре губили од Португалије, потом… »
Ставља им со на рану: Цео Лисабон гледа Србина како провоцира Португалце због гола Митровића (фото)

Ставља им со на рану: Цео Лисабон гледа Србина како провоцира Португалце због гола Митровића (фото)

Вечерње новости 17.11.2021
Тањуг/АП Како је Александар Митровић голом у 90. минуту послао репрезентацију Србије директно на Мундијал, а Португалце у бараж за шампионат планете, домаћини меча који је окончан драматично извојеваним тријумфом "орлова" добили… »
Овако је Дуле Савић реаговао на митровићев гол: Имају обичај да нас оштете, чекао сам минут, два!

Овако је Дуле Савић реаговао на митровићев гол: Имају обичај да нас оштете, чекао сам минут, два!

Хот спорт 17.11.2021
Пикси је стигао у прави час. Фудбалери Србије су изненадили читав свет победом над Португалом у Лисабону и директним пласманом на Мундијал. У јутарњем програму ТВ Прва, гостовао је легендарни фудбалер Црвене звезде Душан Дуле… »
Невиђени снимци: Расправа Роналда и Влаховића, Гудељ није могао да гледа крај

Невиђени снимци: Расправа Роналда и Влаховића, Гудељ није могао да гледа крај

Нова 17.11.2021
Фудбалски савез Србије објавио је видео снимак историјског славља фудбалера у Португалу, после пласмана на Мундијал. Србија је победила Португал са 2:1 и оверила пласман на Светско првенство, што је у очај бацило Кристијана… »
Невиђен снимак Из Лисабона: Пикси пришао Роналду који му је овако узвратио, а сви се питају о чему су то Влаховић и Кристијано…

Невиђен снимак Из Лисабона: Пикси пришао Роналду који му је овако узвратио, а сви се питају о чему су то Влаховић и Кристијано…

Спортал блиц 17.11.2021
су главна тема свих медија у Србији, а нема сумње да и данас славе . Међутим, нови снимци са меча из Лисабона су одушевили све. Познато је од раније да се свлачионица на "Да Лужу" орила култном песмом "Пукни зоро" као и песмама… »
Пикси пришао Роналду, један наш играч плакао од среће: Објављени невиђени снимци славља са Португал - Србија! (видео)

Пикси пришао Роналду, један наш играч плакао од среће: Објављени невиђени снимци славља са Португал - Србија! (видео)

Мондо 17.11.2021
Погледајте како је изгледао буран крај Португал - Србија из другог угла. Како је Пикси пришао Роналду, ко је плакао и није могао да гледа, ко је псовао судију и зашто је Тадић капитен "орлова". Погледајте како је изгледао буран… »

Вести дана »