Повезане вести

КАКАВ ОБРТ! Цар МОЛИ Мају Маринковић за ОПРОШТАЈ!

КАКАВ ОБРТ! Цар МОЛИ Мају Маринковић за ОПРОШТАЈ!

Свет & Скандал 17.11.2021
Након раскида са Далилом, Филип Цар се јавно извинио бившој девојци Маји Маринковић. –Ја морам да се извиним Маји Маринковић која је оперисана ишла да ми купује поклоне које је неко сломио. Морам да кажем да је Далилина прича… »
"Дејан је поред мене имао све, а искористио ме": Далила оплела по мужу: "Није ми жао што сам га оставила"

"Дејан је поред мене имао све, а искористио ме": Далила оплела по мужу: "Није ми жао што сам га оставила"

Блиц 17.11.2021
Далила Драгојевић синоћ је имала жестоку свађу са љубавником Филипм Царем, када је демолирала хотел у којем њих двоје тренутно бораве. Због нервног слома који је доживела Далилу су извели из "Задруге", а онда је вратили у… »
Дејан је поред мене имао све, а искористио ме! Далила отворила душу Миљани и осула паљбу по мужу: Није се борио за мене…

Дејан је поред мене имао све, а искористио ме! Далила отворила душу Миљани и осула паљбу по мужу: Није се борио за мене…

Курир 17.11.2021
Миљана Кулић и Далила Драгојевић причале су о Далилином емотивном животу и њеним односима са Дејаном и Филипом Царем. - У 10 сати сам дошла Дејан није спавао, смејао се - рекла је Миљана. - Нека и ја бих се смејала - додала је… »

Вести дана »