Povezane vesti

"Vidim sebe u lokvi krvi" Advokat Marićevog sina izneo jezive detalje - odbio da se sretne sa njim u studiju

"Vidim sebe u lokvi krvi" Advokat Marićevog sina izneo jezive detalje - odbio da se sretne sa njim u studiju

Večernje novosti 17.11.2021
Foto: Printscreen/Kurir TV Naime, on je rekao kako je Marić poručio svojoj bivšoj supruzi Danijeli da sebe vidi u lokvi krvi i kako nju kolje, a da tu scenu gleda njihov tada maloletni sin Mateja, sa kojim je danas u sudskom sporu. Advokat nije želeo da… »
Marić poslao poruku sinu u programu uživo: Dragi moj Mateja, dođi da izgladimo probleme, neću ja još dugo prepisao sam ti i…

Marić poslao poruku sinu u programu uživo: Dragi moj Mateja, dođi da izgladimo probleme, neću ja još dugo prepisao sam ti i…

Kurir 17.11.2021
Danima unazad u žiži javnosti su navodi psihijatra Jovana Marića (80) koji tvrdi da ga sin Mateja (20), koga navodno nije video sedam godina, izbacuje iz stana! - Bivša supruga Aleksandra Marić i ja kupili smo 1999. godine stan zajedničkim sredstvima… »
Advokat otkrio jezive reči Marića: Vidim sebe u lokvi krvi i kako te koljem, a Mateja gleda! Nije stan jedina nekretnina koju…

Advokat otkrio jezive reči Marića: Vidim sebe u lokvi krvi i kako te koljem, a Mateja gleda! Nije stan jedina nekretnina koju…

Kurir 17.11.2021
Advokat Nemanja Jolović, punomoćnik sina Jovana Marića (80), tvrdi da je čuveni psihijatar poručio bivšoj supruzi Danijeli da vidi sebe u lokvi krvi i kako nju kolje, a da tu scenu gleda njihov sin Mateja! Nedeljama unazad, podsetimo, Marić tvrdi ga iz… »

Vesti dana »

Eurodizel 222, benzin evropremijum BMB 95 196 dinara

Eurodizel 222, benzin evropremijum BMB 95 196 dinara

RTV Novi Pazar pre 11 satijoš 30 povezanih
„Siner nema opravdanja za poraz“

„Siner nema opravdanja za poraz“

Sputnik pre 5 satijoš 33 povezane