Повезане вести

"Видим себе у локви крви" Адвокат Марићевог сина изнео језиве детаље - одбио да се сретне са њим у студију

"Видим себе у локви крви" Адвокат Марићевог сина изнео језиве детаље - одбио да се сретне са њим у студију

Вечерње новости 17.11.2021
Фото: Принтсцреен/Курир ТВ Наиме, он је рекао како је Марић поручио својој бившој супрузи Данијели да себе види у локви крви и како њу коље, а да ту сцену гледа њихов тада малолетни син Матеја, са којим је данас у судском… »
Марић послао поруку сину у програму уживо: Драги мој Матеја, дођи да изгладимо проблеме, нећу ја још дуго преписао сам ти и…

Марић послао поруку сину у програму уживо: Драги мој Матеја, дођи да изгладимо проблеме, нећу ја још дуго преписао сам ти и…

Курир 17.11.2021
Данима уназад у жижи јавности су наводи психијатра Јована Марића (80) који тврди да га син Матеја (20), кога наводно није видео седам година, избацује из стана! - Бивша супруга Александра Марић и ја купили смо 1999. године стан… »
Адвокат открио језиве речи Марића: Видим себе у локви крви и како те кољем, а Матеја гледа! Није стан једина некретнина коју…

Адвокат открио језиве речи Марића: Видим себе у локви крви и како те кољем, а Матеја гледа! Није стан једина некретнина коју…

Курир 17.11.2021
Адвокат Немања Јоловић, пуномоћник сина Јована Марића (80), тврди да је чувени психијатар поручио бившој супрузи Данијели да види себе у локви крви и како њу коље, а да ту сцену гледа њихов син Матеја! Недељама уназад… »

Вести дана »