Povezane vesti
Sako, rolka i ovo na nogama! Legenda šokirala u barsi: Obuo papuče za plažu, pa onda još više iznenadio! (video)
Mondo 17.11.2021
Ne sećamo se da smo ikada videli da neko na promociju dođe u papučama. Ne sećamo se da smo ikada videli da neko na promociju dođe u papučama. Legendarni brazilski fudbaler Dani Alves (38) zvanično se vratio u Barselonu i potpisao ugovor do kraja sezone… »
Dani Alveš u japankama došao u Barsu: Pomirisao je travu i poslao poruku VIDEO
Nova 17.11.2021
Dani Alveš predstavljen je kao pojačanje Barselone, za koju će igrati u svojoj 38. godini. Brazilski veteran došao je da pomogne posrnuloj Barsi, potpisao je ugovor do kraja sezone, a na raspolaganju će Ćaviju biti od januara 2022. godine. Barsu je… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 12 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 12 minutajoš 18 povezanih

Snažan zemljotres pogodio istočnu obalu Kamčatke, opasnost od cunamija
Danas pre 57 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 52 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista počela izbornu kampanju Elek: Glas za Srpsku listu je glas za opstanak srpskog naroda
Alo pre 7 minutajoš 6 povezanih