Povezane vesti
Šašićeva bivša o psihičkoj torturi - Bio je ljubomoran, problem su bili minići! Otkrila da li ju je tukao (video)
Mondo 17.11.2021
Bivša devojka Željka Šašića progovorila je o detaljima psihičkog maltretiranja, te otkrila da li je pevač nekada digao ruku na nju. Bivša devojka Željka Šašića progovorila je o detaljima psihičkog maltretiranja, te otkrila da li je pevač nekada digao… »
Šašićeva bivša za kurir otkrila detalje psihičke torture: Bio je ljubomoran, nije mi dao minić i dekolte, a ja sam bila verna!…
Kurir 17.11.2021
Bivša devojka pevača Željka Šašića, Katarina Lazić, progovorila je o periodu života koji je provela sa pevačem, a otkrila je i detalje priče kako joj je Šašić "ukrao auto". - Vlasnik je na papiru Željko, ali je auto bio poklonjen meni. Auto sam ja vozila… »
Vesti dana »
Dve osobe poginule u teškoj nesreći na putu Bašaid-Novi Bečej: Sumnja se da je udes izazvao pijani vozač
Nova pre 39 minutajoš 33 povezane
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 57 povezanih
Vlada Srbije produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Nova ekonomija pre 3 satajoš 23 povezane