Повезане вести
Марија за 40 дана изгубила 5 најмилијих због короне: Само ја знам како ми је, али и шта би они желели
Телеграф 17.11.2021
- Немам ништа од тога да седим код куће и да плачем - прича Марија Милошевић (22), којој су преминули родитељи, бака, дека и прабаба. Само ја знам како је мени, али знам и шта је жеља мојих родитеља, и знам какви су били. Они… »
"Родитељи би желели да се боримо, а само ја знам како ми је": Марија из Земуна тражи старатељство над млађим братом и…
Блиц 17.11.2021
"Само ја знам како је мени, али знам и шта је жеља мојих родитеља, и знам какви су били. Они би желели да се ја понашам овако, да се борим, да се брат и ја држимо... То ме води...", емотивне су речи младе студенткиње Марије… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 58 минутајош 19 повезаних
Србија у друштву Пакистана, Зимбабвеа, Салвадора: Стање грађанских слобода "под репресијом"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 12 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 28 минутајош 17 повезаних