Povezane vesti
Ljubavna priča Piksija i Snežane: Kako je došlo do njihovog drugog venčanja
Nova 17.11.2021
Velika pobeda srpske reprezentacije protiv Portugala na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ponovo je pokrenula priču o zaslugama za ovaj veliki uspeh koje sa pravom pripisuju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Ako je tačna ona floskula da iza… »
Namučila sam se da dođem do savršenog braka - Piksijeva žena o njihovom turbulentnom odnosu! Venčali su se 2 puta
Mondo 17.11.2021
Dragan Stojković Piksi sa svojim timom izvojevao je veliku pobedu protiv slavnog Portugala i zajedno su Srbiju plasirali na Svetsko prvenstvo u Kataru, te je sada svaki detalj njegovog života u žiži interesovanja javnosti. Dragan Stojković Piksi sa… »
"Ja sam se namučila da dođem do savršenog braka" Piksijeva žena iznela nepoznate detalje i otkrila da su se dva puta…
Blic 17.11.2021
Od momenta kada se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru, pored igrača velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, te je sada svaki detalj njegovog života u žiži interesovanja javnosti. Vanserijska fudbalska… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan fizičkog fakulteta predlaže ministarki: Dođite i uhapsite ceo fakultet
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 57 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 7 satijoš 27 povezanih