Povezane vesti
Ljubavna priča Piksija i Snežane: Kako je došlo do njihovog drugog venčanja
Nova 17.11.2021
Velika pobeda srpske reprezentacije protiv Portugala na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ponovo je pokrenula priču o zaslugama za ovaj veliki uspeh koje sa pravom pripisuju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Ako je tačna ona floskula da iza svakog… »
Namučila sam se da dođem do savršenog braka - Piksijeva žena o njihovom turbulentnom odnosu! Venčali su se 2 puta
Mondo 17.11.2021
Dragan Stojković Piksi sa svojim timom izvojevao je veliku pobedu protiv slavnog Portugala i zajedno su Srbiju plasirali na Svetsko prvenstvo u Kataru, te je sada svaki detalj njegovog života u žiži interesovanja javnosti. Dragan Stojković Piksi sa… »
"Ja sam se namučila da dođem do savršenog braka" Piksijeva žena iznela nepoznate detalje i otkrila da su se dva puta venčavali…
Blic 17.11.2021
Od momenta kada se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru, pored igrača velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, te je sada svaki detalj njegovog života u žiži interesovanja javnosti. Vanserijska fudbalska… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Da li je Đuro Macut dan nakon ubistva ručao u restoranu na Senjaku? Premijer ponovo ne odgovara
Nova pre 42 minutajoš 37 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, izdato upozorenje na cunami
RTV pre 42 minutajoš 33 povezane
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 33 povezane