Povezane vesti

Karleuša me blokirala zbog lepih reči o Ceci: Đorđe David stao u protivnički tabor - Jelena nikad nije bila timski igrač!

Karleuša me blokirala zbog lepih reči o Ceci: Đorđe David stao u protivnički tabor - Jelena nikad nije bila timski igrač!

Večernje novosti 18.11.2021
Đorđe David Muzičar je sada otvoreno priznao da li se njegov odnos prema Ceci promenio, kako se ona snašla u takmičenju i šta je to što radi drugačije od Jelene Karleuše koja je do ove sezone bila u žiriju Zvezda Granda. - Ceca i Jelena su kao… »
Karleuša je detinjasta i fale joj Zvezde Granda! Đorđe David opleo po Jeleni, a o Ceci promenio mišljenje - Prava dama!

Karleuša je detinjasta i fale joj Zvezde Granda! Đorđe David opleo po Jeleni, a o Ceci promenio mišljenje - Prava dama!

Mondo 18.11.2021
Đorđe David otvoreno je govorio o saradnji sa Cecom i Jelenom Karleušom. Đorđe David otvoreno je govorio o saradnji sa Cecom i Jelenom Karleušom. Dolazak Cece Ražnatović u Zvezde Granda promenio je sve, pa tako i mišljenje Đorđa Davida koji za… »
Šok intervju Đorđa Davida za Kurir: Jk me blokirala zbog Cece, krivo joj što više nije u zg! A evo zašto se ne čuje sa…

Šok intervju Đorđa Davida za Kurir: Jk me blokirala zbog Cece, krivo joj što više nije u zg! A evo zašto se ne čuje sa…

Kurir 18.11.2021
Veliku buru u javnosti izazvao je komentar Đorđa Davida da bi na večeru pre izašao sa Cecom Ražnatović nego s Jelenom Karleušom. Mala od skandala se zbog ove izjave naljutila na svog dojučerašnjeg kolegu iz žirija "Zvezde Granda", pa ga je i… »
"Dala se na: Izvol'te, bio joj je potreban crveni tepih za ovaj zverinjak": Đorđe David o odnosu sa Cecom i "Zvezdama Granda"

"Dala se na: Izvol'te, bio joj je potreban crveni tepih za ovaj zverinjak": Đorđe David o odnosu sa Cecom i "Zvezdama Granda"

Blic 18.11.2021
Đorđe David govorio je o odnosu sa folk zvezdom Cecom Ražnatović, koja se ove sezone pridružila žiriju "Zvezda Granda". Muzičar je za koleginicu imao samo lepe reči, te naveo da se odlično snašla u novoj ulozi. - Ozbiljan je laf, odmah nam je… »

Vesti dana »