Повезане вести
Италија и Португалија могући ривали
Политика 18.11.2021
Последња два европска првака нису извадила визе у првом кругу, па сада чекају жреб за бараж у којем су неопходне две победе за одлазак у Катар. – Бразил и Аргентина први учесници из Јужне Америке. Србија је једна од 13… »
Тадић одушевио Лале: “Дуел са Холандијом, може у финалу Светског првенства”
Вести онлине 18.11.2021
Пласман Србије на Светско првенство, и победа над Португалијом, једна од главних тена у свету фудбала, па је тако капитена Орлова Душана Тадића дао велики интервју за тамошњи “Де Телеграф”. Тадић је прокоментарисао одличну игру… »
“Какав Пикси, бре, па нисмо ми другари” ВИДЕО
Нова 18.11.2021
Еуфорија око пласмана Србије на Светско првенство у Катар се не стишава, а селектор Србије Драган Стојковић Пикси освруо се и на период који нас чека до почетка такмичења и много времена које има до тада. „Ја имам потпуно јасне… »
‘Какав Пикси? Јел смо у школу ишли заједно?’: Водитељка питала селектора зашто га зову ‘Мистер’, а одговор је одмах измамио…
Хот спорт 18.11.2021
Стојковић је причао о великом успеху наше репрезентације. Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, гостовао је овог јутра у емисији ‘Уранак‘ на ТВ К1. Истакнути стручњак је говорио о победи против… »
"Какав Пикси, па нисмо ми другари!" Селектор изненадио водитељку, па открио све о новом надимку! (видео)
Мондо 18.11.2021
Репрезентативци Србије зову "Мистер" селектора Драгана Стојковића. Репрезентативци Србије зову "Мистер" селектора Драгана Стојковића. Обећао је да ће Србију одвести у Катар, а победом над Португалом у Лисабону одржао је дату реч… »
Балотели: На Манћинијев позив дошао бих пешке из Турске
Вести онлине 18.11.2021
Италијански фудбалер Марио Балотели сматра да би могао да добије позив за национални тим за мечеве баража за Светско првенство у марту следеће године, преносе италијански медији. Балотели наступа за турску Адану, а у досадашњем… »
Пикси: Србија мора да има оригинал фудбалски пасош
Вечерње новости 18.11.2021
ФОТО: АП/Тањуг - Пласман на Светско првенство је заједнички успех, не видим да сам ја ту специјално важан, важни су играчи и идеја коју смо имали од почетка квалификација. Момци су радили на прави начин, слушали су моје савете… »
Душан Тадић: Пикси је љубитељ холандске филозофије и тражи да играмо офанзивно, атрактивно, креативно...
Моззарт спорт 18.11.2021
„Велики део председникове награде смо дали у хуманитарне сврхе“, каже Тадић за холандске медије. Холандија је попут Србије у последњем колу квалификација обезбедила пласман на Мундијал у Катар. Иако четвртину репрезентације… »
Балотели: На Манчинијев позив бих дошао пешке из Турске
Нова 18.11.2021
Италијански фудбалер Марио Балотели сматра да би могао да добије позив у репрезентацију за мечеве баража за Светско првенство у марту следеће године. Балотели наступа за турску Адану, а у досадашњем току сезоне на 13 мечева је… »
Водитељка питала Пиксија зашто га играчи зову Мистер, а када је чула одговор одмах је праснула у смех /видео/
Спортал блиц 18.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије овог јутра у „Уранку“ на телевизији К1 говорио је о великом успеху тима и пласману на Мундијал. Истакао је да има још много времена да се говори о Светском првенству, али да њему као… »
Пикси одговорио нацији, снажна порука о награди од милион евра!
Спортске.нет 18.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси открио је да овај тим "Орлова" може сваког да победи, али се и дотакао награде од милион евра о којој се много причало претходних дана. "Ја имам потпуно јасне идеје… »
Пикси: Радим нешто добро за Србију, убедио сам играче да су најбољи
Нова 18.11.2021
"У репрезентацији сви дају максимум и прате оне идеје које ја сматрам да су добре и које доносе идентитет једне репрезентације, тај пасош мора да буде оригинал, никако копија", рекао је Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске… »
Пикси: Србија у квалификацијама показала ново лице – тимски дух и снагу колектива
Данас 18.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је да је победом Србије у Португалији, којом су „орлови“ изборили пласман на Светско првенство у Катару, направљен велики резултат. „Победили смо велику… »
Пиксију новац није никакав мотив: Када утишате 62.000 навијача – за то се живи! Све бих продао да идемо у Катар!
Хот спорт 18.11.2021
Изнео је своје утиске. Један од главних одговорних за велики успех фудбалске репрезентације Србије је селектор Драган Стојковић Пикси. Вратио је веру читавој нацији, сјајно је посложио коцкице и тако надиграо велики Португал на… »
Пикси открио како је славио одлазак на мундијал: Утишао цео Португал па отишао у хотел - Попио сам 1 пиво и то је то!
Мондо 18.11.2021
Селектор репрезентације Србије сумирао утиске после великог успеха и пласмана на Светско првенство. Селектор репрезентације Србије сумирао утиске после великог успеха и пласмана на Светско првенство. Фудбалери Србије успели су у… »
Зар је ико: Сумњао!? Пиксију Златна лопта, извесно је и коме ће трофеј за најбољег фудбалера
Спортал блиц 18.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси добиће "Златну лопту", трофеј намењен најбољем српском тренеру. Ово признање сасвим је очекивано додељено Стојковићу, након великог успеха који су „орлови“… »
МУНДИЈАЛ У КАТАРУ 2022. Србија међу великанима
Дневник 18.11.2021
Квалифкација за пласман на Светско фудбалско првенство у Катару, које се игра следеће године у Катару, у појединим деловима света достижу кулминацију. Што се европске зоне тиче, познато је већ 10 сигурних учесника највеће… »
Србија на новом жребу већ у децембру: Сви чекају Мундијал, али ово је многима промакло - Крећу припреме за еуро 2024!
Мондо 18.11.2021
Пре Мундијала у Катару, Орлови ће играти шест утакмица које би могле да им значајно олакшају пут ка пласману на такмичење које нас "није видело" од 2000. године. Пре Мундијала у Катару, Орлови ће играти шест утакмица које би… »
Вести дана »
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 4 минутајош 27 повезаних
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 36 повезаних