Повезане вести

Мегини клинци одушевљени након Пешићевог позива: Био је то шок за мене, онај најпозитивнији могући

Мегини клинци одушевљени након Пешићевог позива: Био је то шок за мене, онај најпозитивнији могући

Спортал блиц 18.11.2021
На првом списку који је нови селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић објавио за новембарски циклус квалификација за Мундобаскет налазе се два тинејџера. Најмлађи потенцијални репрезентативци су првотимци Меге… »
Таленти Меге: Репрезентација је нешто најбоље што је могло да нам се деси

Таленти Меге: Репрезентација је нешто најбоље што је могло да нам се деси

Данас 18.11.2021
Дуго већ слове за највеће кошаркашке таленте у Србији међу генерацијама играча рођених 2003. и 2004. годиште. Никола Јовић и Никола Ђуришић ове сезоне у сениорском тиму Меге показују способности због којих их је Светислав Пешић… »
Бисери Меге Моззарт: Репрезентација је нешто најлепше што може спортисти да се деси

Бисери Меге Моззарт: Репрезентација је нешто најлепше што може спортисти да се деси

Моззарт спорт 18.11.2021
Никола Ђуришић и Никола Јовић одушевљени због позива у национални тим. Један од највећих снова двојица тинејџера Николе Јовића и Николе Ђуришића остварио се када је освануо први списак селектора Светислава Пешића. Њихова имена… »
Пешић донео радост: Мегини репрезентативци рођени после Индијанаполиса

Пешић донео радост: Мегини репрезентативци рођени после Индијанаполиса

Вечерње новости 18.11.2021
Фото: Ивица Веселинов Јовић је овог лета напунио 18 година, а Ђуришић ће тек следеће године постати пунолетан. - Када сам почео да тренирам кошарку, сан ми је био да играм у репрезентацији. Ја сам се одушевљавао Милошем… »
Пешићев позив за неверицу – Мегини репрезентативци рођени после Индијанаполиса

Пешићев позив за неверицу – Мегини репрезентативци рођени после Индијанаполиса

Нова 18.11.2021
На првом списку који је Светислав Пешић, нови селектор кошаркашке репрезентације Србије, објавио за новембарски циклус квалификација за Мундобаскет налазе се и два тинејџера. Најмлађи потенцијални репрезентативци су првотимци… »
Мама је играла за Србију, сада је време и за николу! Мегин тандем по укусу Светислава Пешића - тинејџери, а већ орлови!

Мама је играла за Србију, сада је време и за николу! Мегин тандем по укусу Светислава Пешића - тинејџери, а већ орлови!

Мондо 18.11.2021
Они су нови бисери под командом "Карија" Пешића! Они су нови бисери под командом "Карија" Пешића! Тандем Мегиних тинејџера Никола Јовић - Никола Ђуришић добио је овог новембра велико признање - позив селектора "А"… »

Вести дана »